“Μπρούσκο”: Μία ανάσα πριν το μεγάλο φινάλε, αυτό είναι το τέλος των πρωταγωνιστών!

“Μπρούσκο”… Η σειρά που ήρθε πριν τέσσερα χρόνια στους δέκτες μας και έφερε τα πάνω-κάτω στην καθημερινή, απογευματινή ζώνη της TVίτσας μας! Η σειρά που κατάφερε να χαρίσει στους Αντεννικούς και πάλι την απόλυτη κυριαρχία σε ότι έχει να κάνει με το καθημερινό, απογευματινό πρόγραμμα, εκεί όπου το κανάλι του Αμαρουσίου είχε κλονιστεί σοβαρά την μετά Νίκου Φώσκολου εποχή.

Βλέπεις λατρεμένη τα χρόνια που ακολούθησαν μετά την θρυλική “Λάμψη” και το “Καλημέρα Ζωή”, ήταν χρόνια που το πρόγραμμα του ΑΝΤ1 δοκιμάστηκε σκληρά, μιας κι αυτά τα χρόνια, ήταν τα χρόνια που το Mega κατάφερε να σηκώσει κεφάλι και με τις δουλειές της Έλενας Ακρίτα, να γράψει την δική του τηλεοπτική ιστορία με χρυσά γράμματα, σε ότι είχε να κάνει με τις καθημερινές σειρές.

Οι Αντεννικοί από την άλλη πλευρά, δεν σταμάτησαν να αναζητούν μία δυνατή λύση στο πρόβλημά τους. Μία λύση που θα τους έφερνε και πάλι στην κορυφή. Και η λύση αυτή δεν άργησε να έρθει… Η απογευματινή ζώνη του ΑΝΤ1 άρχισε να παίρνει τα πάνω της μόλις το κανάλι εμπιστεύθηκε την ταλαντούχα σεναριογράφο Βάνα Δημητρίου, ενώ απογειώθηκε κανονικά όταν η καταξιωμένη δημιουργός ένωσε τις δυνάμεις της με τον Ανδρέα Γεωργίου και τον Κούλη Νικολάου και κάπως έτσι, γεννήθηκε το “Μπρούσκο”! Μία σειρά η οποία απ ΄ότι αποδείχθηκε κατάφερε με τις ιστορίες της να τους… μεθύσει όλους!

Τέσσερα χρόνια το “Μπρούσκο” χάρισε απλόχερα επιτυχία στον ΑΝΤ1, καταφέρνοντας να αποκτήσει φανατικό κοινό. Τώρα; Τώρα τέσσερα χρόνια μετά, έφτασε η στιγμή για να πέσουν οι τίτλοι του τέλους! Λίγες μέρες πριν το μεγάλο φινάλε, μάθε ποιό θα είναι το τέλος των πρωταγωνιστών που λάτρεψες…

Μελίνα-Αχιλλέας: Μαζί κι ευτυχισμένοι…

Τους γνωρίσαμε αρχικά ως παράνομο ζευγάρι και τώρα πια έχουν αποκτήσει μια δεμένη οικογένεια. Ύστερα από τόσες δοκιμασίες δεν μπορούν παρά να βρουν τη γαλήνη και να χαρούν τον ερωτά τους ανενόχλητοι, όπως εξάλλου απαιτεί και το κοινό. Επιθυμία τους είναι να αυξήσουν τα μέλη της οικογένειας τους. Παρά τις όποιες δυσκολίες γονιμότητας αντιμετώπισαν στο παρελθόν, δεν το βάζουν κάτω και θα προσπαθήσουν να αποκτήσουν το τρίτο τους παιδάκι.
Σήφης: Αθώωση…
Στο πλευρό του τάσσονται οι οικογένειες Ματθαίου και Γιαννακάκη όταν εκείνος με την επιστροφή του στην Κρήτη οδηγείται πίσω από τα κάγκελα. Όλοι δουλεύουν νυχθημερόν για να τον βοηθήσουν να γλιτώσει. Ένας από αυτούς είναι και ο Διαμαντής, που, παρά τον αδίστακτο χαρακτήρα του, ανέκαθεν τον αγαπούσε σαν γιο του. Ο Σήφης λοιπόν καταφέρνει να αθωωθεί πανηγυρικά. Το μόνο που τον ενδιαφέρει πια είναι να αφοσιωθεί πλήρως στη Στεφανία, την κορούλα του, που τόσο του έλειψε. Επειδή όμως βρήκε κι αυτός μια σύντροφο, την οποία παντρεύτηκε κρυφά, την Πάολα Σπαλέτι, κάνει τα πάντα ώστε η μικρή να έρθει κοντά στη μητριά της.
Ματθαίος – Αναστασία: Λύτρωση…
Ανυπέρβλητα εμπόδια μπήκαν επανειλημμένα ανάμεσα τους και τους κράτησαν μακριά. Κάθε φορά όμως που προσπαθούσαν να φτιάξουν τη ζωή τους με κάποιον άλλον άνθρωπο, φούντωνε ξανά το πάθος ανάμεσα τους. Οι δοκιμασίες, με κορυφαία τον χαμό του γιου τους, τους ωρίμασαν και επιτέλους συνειδητοποίησαν ότι τίποτα και κανείς δεν θα τους ξαναχωρίσει. Η σχέση τους έχει δεχτεί πόλεμο ακόμα και από τις οικογένειες τους. Τώρα όμως όλοι θα αποδεχτούν την αγάπη τους. Μάλιστα η Αναστασία θα «αγκαλιάσει» το παιδί που φέρνει στον κόσμο η Στέλλα σαν να ήταν δικό της, δίχως ίχνος ζήλιας, και όχι μόνο… θα βρει το κουράγιο να αφήσει πίσω της τον άδικο χαμό του γιου της και να γίνει ξανά μητέρα.
Νεκτάριος-Αλεξάνδρα: Γάμος μετ’ εμποδίων…
Ο… άστατος Νεκτάριος φαίνεται να βρήκε το «λιμάνι» του στο πρόσωπο της Αλεξάνδρας. Τα παιδιά του και κυρίως η μικρή Μαρίνα την έχουν αποδεχτεί κι έτσι αποφασίζει να της ζητήσει να παντρευτούν. Ο γάμος τους θα πραγματοποιηθεί, δίνοντας μια ευχάριστη νότα στο γύρισμα. Ούτε από αυτόν όμως θα λείψουν τα απρόοπτα και οι ανατροπές.
Πάτροκλος – Διαμαντής: Τιμωρία…
Ο Πάτροκλος ήταν ψυχολογικά ασταθής από την αρχή, όμως σιγά σιγά άρχισε να ξεφεύγει πέρα από κάθε όριο. Το μίσος του για τον Αχιλλέα και τον Σήφη, η ζήλια για τον αδερφό του τον Νεκτάριο και φυσικά το αρρωστημένο πάθος του για τη Δήμητρα τον έχουν οδηγήσει ακόμα και στο έγκλημα. Ο Αχιλλέας δεν θα ηρεμήσει μέχρι να τον βάλει στη φυλακή, θα έρθει επομένως η στιγμή της απονομής δικαιοσύνης και ο νεαρός θα τιμωρηθεί, θα δει όσους κατά καιρούς τον δικαιολογούσαν να του γυρίζουν την πλάτη. Ενδεχομένως μία από αυτούς να είναι και η Δήμητρα, αν ξυπνήσει από τον «λήθαργο» και δει ότι εγκατέλειψε τα παιδιά της για έναν τόσο αδίστακτο άνθρωπο…
Στο μεταξύ, υπάρχει άλλος ένας «κακός», ο Διαμαντής, την τιμωρία του οποίου περιμένουν εναγωνίως οι φαν. Ας μην ξεχνάμε ότι η Χρυσάνθη και ο Παύλος δεν έχουν σταματήσει να τον μισούν θανάσιμα… Η Στέλλα γεννά πρόωρα με τη βοήθεια της Αναστασίας! Φέρνει στον κόσμο το παιδί της στην ερημιά, σε ένα χωράφι, με την Αναστασία σε ρόλο… μαίας!
Πηγή: Τηλέραμα

Read More

And More