“Μπρούσκο”: Ο “Αχιλλέας” και η “Μελίνα” σε απόλυτο πανικό!

Δραματικές και γεμάτες αγωνία είναι οι εξελίξεις στα προσεχή επεισόδια της ελληνοκυπριακής σειράς του ΑΝΤ1 (καθημερινά στις 8.00 μ.μ.). Η μικρή Αγάπη βρίσκεται στα χέρια του Πάτροκλου, που την παραδίδει στον άντρα που θα τη μεταφέρει στην Αθήνα. Παρά την κινητοποίηση της αστυνομίας όμως, η μικρή Αγάπη βρίσκεται πλέον στην αγκαλιά των θετών γονιών.
Η εξαφάνιση έχει συγκλονίσει τον Αχιλλέα, τη Μελίνα, αλλά και ολόκληρη την οικογένεια των Ματθαίων. Η αστυνομία τούς έχει απαγορεύσει να δημοσιοποιήσουν το γεγονός, περιμένοντας να λάβουν κάποιο τηλεφώνημα για λύτρα. Η αγωνία του ζευγαριού είναι τεράστια και στο μεταξύ ο Πάτροκλος πλησιάζει και πάλι τη Δανάη, προκειμένου να τη χρησιμοποιήσει για να παίρνει πληροφορίες μέσα από το σπίτι.
Στο σπίτι της Χρυσάνθης και του Παύλου επανεμφανίζεται η Λουκία, η οποία φαίνεται να διεκδικεί κάτι, προκαλώντας ανησυχία στη Χρυσάνθη. Η Χρυσάνθη, παρά την ευγένεια και την τυπικότητα της Λουκίας, αντιλαμβάνεται αμέσως ότι κάνει δεύτερες σκέψεις στο μυαλό της.
Οι έρευνες για τη μικρή Αγάπη συνεχίζονται, χωρίς όμως αποτέλεσμα κι οι ώρες που περνούν γίνονται όλο και πιο δύσκολες για τη Μελίνα και τον Αχιλλέα που γυρεύουν να κρατηθούν από κάποια είδηση. Οι θετοί γονείς της Αγάπης ετοιμάζονται να εγκατασταθούν μόνιμα στο Λονδίνο, κινδυνεύοντας έτσι η Μελίνα κι ο Αχιλλέας να χάσουν για πάντα τα ίχνη της κόρης τους.
Η Μελίνα και ο Αχιλλέας χάνουν τη γη κάτω από τα πόδια τους όταν ο αστυνόμος τους ενημερώνει ότι η αστυνομία υποψιάζεται πως η απαγωγή της Αγάπης δεν έγινε με σκοπό τα λύτρα αλλά για κάτι πολύ χειρότερο. Από την άλλη ο Πάτροκλος ομολογεί την αποτρόπαια πράξη του στη Δήμητρα και την προκαλεί, αν όντως δεν τον αγαπά όπως αυτή λέει, να τον καταδώσει στις αρχές. Εν τω μεταξύ, η Δανάη δίνει στον Πάτροκλο όλες τις πληροφορίες, αναφορικά με την έρευνα της αστυνομίας και ο ίδιος παίρνει τα μέτρα του.
Ο Νεκτάριος αναγκάζεται να αποκαλύψει στη Χρυσάνθη τον λόγο που βρίσκεται στα Χανιά, γεγονός που θα φέρει μεγάλη ρήξη στη σχέση του με τον Αχιλλέα. Παρά τις προειδοποιήσεις του Παύλου για τη βεντέτα με τον Σηφαλάκη, ο Μηνάς δεν παίρνει τις απαραίτητες προφυλάξεις και τον πυροβολούν.
Η Λουκία πιέζει τον Παύλο να την προσλάβει στη δικιά του εταιρεία, η Χρυσάνθη όμως αντιλαμβάνεται πως ο ερχομός της Λουκίας αποσκοπεί αλλού.
Τέλος, μια ακόμα σφοδρή σύγκρουση της Μαρίνας με τη Δήμητρα αναγκάζει τον Νεκτάριο να πάει και να πάρει την κόρη του από το σπίτι, προκειμένου να μείνει για λίγες μέρες μαζί του και με την Αλεξάνδρα. Η Δήμητρα με το που αντιλαμβάνεται ότι η Μαρίνα διαμένει στο σπίτι της Αλεξάνδρας, πηγαίνει να τη βρει και κάνει ένα καβγά άνευ προηγουμένου.

Read More

And More