Μυστικό ραντεβού Α. Νικολούλη με ανθρώπους του Star !

Μπορεί να έχει εκείνη και δικαιωματικά βεβαίως – βεβαίως τον τίτλο της… “Μις Μαρπλ” της ελληνικής τηλεόρασης ,όμως, κι εμείς όταν αποφασίζουμε να… ξετρυπώσουμε κάτι, μία χαρά τα καταφέρνουμε. Και για του λόγου το αληθές; Μία χαρά καταφέραμε να εντοπίσουμε πριν απο λίγες ημέρες τα… τηλεοπτικά ίχνη της γνωστής δημοσιογράφου.

Βλέπετε, όλο αυτό τον καιρό που το τηλεοπτικό τοπίο στο Alter είναι θολό, – μην σας πω εντελώς… θαμπό – , και όλοι πιστεύουν πως το κανάλι είναι μόνο ζήτημα χρόνου για το πότε θα ρίξει οριστικά αυλαία, πολλοί από τους παρουσιαστές του καναλιού, δέχονται κρούσεις από ανταγωνιστικά κανάλια προκειμένου η νέα τηλεοπτική σεζόν να τα βρει κάτω από την δική τους τηλεοπτική στέγη.

Η Αγγελική Νικολούλη ,λοιπόν, είναι ένα από τα πρόσωπα εκείνα, που όντως έχει δεχτεί κρούση για να συνεχίσει από Οκτώβρη, να αναζητά το… “Φως στο τούνελ”, μέσα από νέα τηλεοπτική συχνότητα.

Αποτέλεσμα; Πριν από λίγες ημέρες η δαιμόνια δημοσιογράφος πέρασε την πόρτα του Star και εννοείται πως η παρουσία της αυτή στο κανάλι της Κάτω Κηφισιάς δεν πέρασε απαρατήρητη. Και μάλιστα; Η Αγγελική βρέθηκε στο Star την εβδομάδα που μας πέρασε.

Μάλιστα, συναντήθηκε με υψηλά ιστάμενο πρόσωπο της διοίκησης, το ραντεβού τους κράτησε πάνω από μία ώρα και έγινε σε καλό, σε πολύ καλό κλίμα, γεγονός που έκανε τις φήμες να φουντώσουν στους διαδρόμους του καναλιού, πως μία νέα συνεργασία έχει μπει στον… φούρνο των διαπραγματεύσεων και έχει αρχίσει να ψήνεται σιγά-σιγά, αλλά… σταθερά !

Βέβαια, η Αγγελική Νικολούλη, δεν πρόκειται επισήμως να κάνει καμία τηλεοπτική κίνηση πριν να έρθει ο Ιούνιος, όπου θα φανεί οριστικά το τι θα γίνει με το Alter και τότε θα λήξει φυσικά και το συμβόλαιο το οποίο έχει μαζί τους. Αν και για να ακριβολογούμε, πρόκειται για ένα συμβόλαιο το οποίο εννοείται πως δεν βρίσκεται σε ισχύ, από την στιγμή που έχουν καταπατηθεί σχεδόν όλοι του οι όροι !

Read More

And More