Ν. Ράλλη : “Δεν είναι θέμα της εκπομπής αν τα πήγε καλά ή όχι… Είμαι θύμα της κρίσης !”

Ιδιαίτερος ντόρος έχει προκληθεί τις τελευταίες ημέρες με το πρόωρο φινάλε του “Made in Star”… Οι υπεύθυνοι του καναλιού της κάτω Κηφισιάς αποφάσισαν να ρίξουν τίτλους τέλους στην μεσημεριανή εκπομπή τους, μιας και η Νικολέττα Ράλλη και η παρέα της δεν τα κατάφεραν να κερδίσουν το στοίχημα της τηλεθέασης.

Ετσι, όπως ,ήδη, σας έχουμε πει πολλάκις η Νικολέττα Ράλλη φεύγει και η Ελεονώρα Μελέτη εισβάλλει αμέσως μετά το Πάσχα στα μεσημέρια μας, μιας και οι Starικοί αποφάσισαν να καταργήσουν και την πρωινή τους ζώνη και να ξεκινά το live πρόγραμμα του καναλιού από τη 1.00 το μεσημέρι και μετά, στο… όνομα της κρίσης !

Η Νικολέττα μάλιστα, λόγω της απεργίας των τεχνικών της τηλεόρασης, δεν πρόλαβε να αποχαιρετήσει καν τους τηλεθεατές και όσο να πεις το φέρει βαρέως… Σήμερα ,λοιπόν, αυτό το παράπονο το έκανε και μπροστά από την κάμερα του “Πρωινού ΑΝΤ1”, όπου για πρώτη φορά μίλησε για το αιφνιδιαστικό φινάλε του “Made in Star” και έδωσε τις δικές της εξηγήσεις για το τι ακριβώς έφταιξε !

Τι καταλάβαμε δε από τις δηλώσεις της ; Πως πάνω απ΄όλα νιώθει “θύμα της κρίσης” !

“Είμαι θύμα της κρίσης. Η εκπομπή μου θα σταματήσει. θα υπάρξουν κάποιες περικοπές και δυστυχώς πρέπει να λιγοστέψουν οι βάρδιες. Δεν είναι θέμα της εκπομπής και αν τα πήγε καλά ή όχι. Μια χαρά τα πήγαμε, δεν είχαμε κανένα παράπονο. Τι να κάνουμε, την υγειά μας να έχουμε… Δεν ξέρω πως να το χειριστώ το θέμα με τα μέσα, όχι ότι παίρνω ποτέ γραμμή, ότι θέλω και ότι νιώθω το λέω, αλλά δεν ξέρω… Τουλάχιστον ελπίζω να προλάβω να πω “γεια”, αυτό μ’ ενδιαφέρει”!

Read More

And More