Ν. Χατζηνικολάου : “Μπορώ εύκολα να βρω ένα άλλο κανάλι, αλλά θα κάνω λίγη ακόμα υπομονή με το Alter…”

Παρά τα… τιτάνια προβλήματα που αντιμετωπίζει το Alter και παρά το γεγονός πως έχει υπάρξει μοιραία και σοβαρή ρήξη στην συνεργασία του Νίκου Χατζηνικολάου με την διοίκηση του καναλιού – ανήκει κι αυτός στους 700 εργαζόμενους που έχουν δουλέψει, αλλά δεν έχουν πληρωθεί τους τελευταίους μήνες… – ο γνωστός δημοσιογράφος σήμερα το πρωί για ακόμα μία φορά, θέλησε να ξεκαθαρίσει στους ακροατές του στον “Real Fm”, πως δεν πρόκειται να εγκαταλείψει – τουλάχιστον όχι ακόμα… – έτσι εύκολα το κανάλι του Περιστερίου, βάζοντας τέλος στην μεταγραφική φημολογία που τον ακολουθεί.

“…Μπορώ εύκολα να βρω ένα άλλο κανάλι. Ίσως όμως δεν βρω εύκολα τη δημοσιογραφική ελευθερία που έχω στο Alter και έκανε και εσάς να αγαπήσετε το κανάλι. Η απόφαση μου λοιπόν είναι να περιμένω…”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο ισχυρός άνδρας των Media και συμπλήρωσε :

“…Ακούω τα παράπονα σας, το νιώθω και εγώ ότι αυτή η απουσία του Alter, της διαφορετικής αυτής φωνής που έγινε πλειοψηφική, δεν είναι καλή, ειδικά αυτή την περίοδο. Μη νομίζετε ότι στενοχωριέμαι λιγότερο από εσάς, όμως, οφείλω να ξεκαθαρίσω ότι έχω έναν ηθικό περιορισμό με τις 700 οικογένειες του καναλιού και την φιλία μου με τον Ανδρέα Κουρή, με τον οποίο είμαστε συνέταιροι στη Real. Θα δείξω και άλλη υπομονή και θα περιμένω τις εξελίξεις στο Alter…”, για να καταλήξει :

«…Δεν την έχω την απάντηση, για το τι ακριβώς συμβαίνει αυτή την στιγμή στο κανάλι και δεν υπάρχει πρόγραμμα. Αυτό που ξέρω είναι, ότι δεν υπάρχει δελτίο ειδήσεων και δεν θα υπάρχει πρόγραμμα μέχρι το τέλος του μήνα. Όλοι ευχόμαστε και ελπίζουμε κάτι να γίνει…”

Read More

And More