Πίσω στην κορυφή της σελίδας
19.09.2011 | 19:25
Νάνσυ Νικολαΐδου

Ν. Χριστοδούλου : "Δεν μπορώ να υποβιβάζω τον εαυτό μου για άλλη μία χρονιά..."

Ν. Χριστοδούλου : Δεν μπορώ να υποβιβάζω τον εαυτό μου για άλλη μία χρονιά...
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

Γράφει η
Νάνσυ Νικολαΐδου

Ξεκατινιαστείτε τώρα !!! Καλέ τι έχουν πάθει όλα τα τηλε-αστέρια μου και όλες οι τηλε-αστερίδες μου αυτή την εποχή ; Είναι ανάδρομος ο Κρόνος; Είναι η κρίση; Είναι που κόσμος και ντουνιάς μένει φέτος χωρίς τηλε-κεραμίδι πάνω από το κεφάλι του και όσο και να πεις αυτό προκαλεί μία αναστάτωση, μην σας πω και δύο;

Μα δεν κρατιούνται πια οι άνθρωποι της τηλεόρασης... Και δεν κρατιούνται και δεν κρατούν δημοσίως ούτε και τα προσχήματα... Οποιος έχει νταλγκά, καημό και πόνο, βγαίνει μέσα είτε από το Facebook, είτε από το "Twitter", τον εκφράζει και... όποιον πάρει ο Χάρος !

Παλιότερα στις συνεντεύξεις που κάναμε, τους παρακαλούσαμε όλους να μην κρατούν ισορροπίες και να μην κάνουν μόνο δημόσιες σχέσεις, αλλά και να τολμούν που και που να λένε την γνώμη τους για κάτι που τους χαλάει ή τους ενοχλεί. Τώρα; Τώρα το κάνουν οι πάντες από μόνοι τους, άνευ πίεσης παρακαλώ και μέσω διαδικτύου, με αποτέλεσμα το... ξεκατίνιασμά τους να διαδίδεται στους χώρους της σόου-μπιζ και των Media με... ταχύτητα φωτός !

 Ποιο είναι δε το πιο πρόσφατο παράδειγμα που σας έχω και με αφορμή αυτό σας τα λέω όλα αυτά ; Το σχόλιο που έκανε σήμερα ο Νότης Χριστοδούλου μέσω του "Twitter" του ! Ο νεαρός παρουσιαστής ανακοίνωσε πως δεν θα είναι φέτος στο "Δέστε τους", γιατί λέει "δεν μπορεί άλλο να υποβιβάζει άλλο τον εαυτό του, δεν μπορεί να τον υποβιβάζει για ακόμα μία χρονιά"

Μάλιστα, ο Νότης έσπευσε να διευκρινίσει πως "δεν θα είναι φέτος στην εκπομπή και αυτό είναι καθαρά δική του απόφαση"

 

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10