Νέλσον Μαντέλα : Η ζωή του μεταφέρεται στην μικρή οθόνη !

Αναμφισβήτητα μία από τις σημαντικότερες μορφές του 21ου αιώνα, ήταν ο Νέλσον Μαντέλα, ο οποίος κατάφερε να γράψει παγκόσμια ιστορία. Ετσι, ήταν κάτι παραπάνω από αναμενόμενο το γεγονός ότι κάποια στιγμή θα βλέπαμε να ζωντανεύει είτε στην μεγάλη οθόνη, είτε στην μικρή, τόσο την ζωή του, όσο και την πολιτική του πορεία.

Τελικά ,λοιπόν, η ζωή του εμβληματικού ηγέτη θα μεταφερθεί στην μικρή οθόνη, μιας και ήδη έχει αρχίσει να ετοιμάζεται μία μίνι σειρά, έξι επεισοδίων, κατά την διάρκεια της οποίας θα δούμε να μεταφέρονται στο γυαλί και γνωστές, αλλά και άγνωστες πτυχές των έργων και των ημερών του.

Μάλιστα, η ζωή του Νέλσον Μαντέλα θα μεταφερθεί στο γυαλί, με τον εγγονό του πρώην προέδρου της Νοτίου Αφρικής να υπογράφει την παραγωγή ! Το σενάριο θα επιμεληθεί ο Νάιτζελ Γουίλιαμς, που είχε γράψει τη μίνι σειρά «Ελίζαμπεθ» με την Eλεν Μίρεν, ενώ τόσο η οικογένεια, όσο και ο Μαντέλα έχουν δεχτεί να παράσχουν πληροφορίες για την δημιουργία αυτού του μίνι ντοκιμαντέρ, το οποίο θα στηριχθεί επίσης και στα βιβλία που έχει γράψει ο ίδιος.

Οσο για το τι απάντησε ο ηγέτης μόλις έμαθε για το εγχείρημα του εγγονού του ; “Εγώ πόσα θα πληρωθώ” ;

Read More

And More