Νένα Δασκαλοπούλου: Η Ελληνίδα χορογράφος της Shakira είναι το νέο πρόσωπο του ANT1!

Η «Zumba Time» είναι η νέα εκπομπή του ΑΝΤ1 που θα γίνει η αγαπημένη σου συνήθεια τα Σαββατοκύριακα. Ήρθε για να μας γυμνάσει, να μας διασκεδάσει και να μας ενημερώσει για τα οφέλη (σωματικά, ψυχολογικά, ιατρικά) αυτού του παγκοσμίως πετυχημένου προγράμματος χορευτικής γυμναστικής, που ονομάζεται Zumba! Φυσικά, από την περμιέρα της που έγινε στις 6 Φεβρουαρίου ξεχώρισε η instructor!

Η διεθνώς αναγνωρισμένη εκπαιδευτικός χορού Νένα Δασκαλοπούλου, με την πολυετή της εμπειρία αλλά και με τη βοήθεια εξειδικευμένων γυμναστών μας παρουσιάζει νέες χορογραφίες και μας δίνει πολλά και ενδιαφέροντα Zumba tips.

Είναι κάτοχος πτυχίου BA (Hons) από την Βασιλική Ακαδημία Χορού του Λονδίνου, στην διδασκαλία κλασσικού μπαλέτου.

Η διδακτική της καριέρα συνεχίστηκε με την εξειδίκευση στην R.A.D στο τμήμα Pilates, αποκτώντας επαγγελματικό τίτλο από τον διεθνή οργανισμό Body and Art Science International (B.A.S.I).

Στην συνέχεια η ανάγκη της για δημιουργία και εξέλιξη πάνω στον χορό, την οδήγησε στην απόκτηση διπλώματος Zumba Fitness Instructor και σήμερα είναι η πρώτη και μόνη Ελληνίδα ZES (Zumba Education Specialist – Εκπαιδεύτρια Εκπαιδευτών).

Η εμπειρία της πάνω στη διδασκαλία συμπληρώνεται και εμπλουτίζεται συνεχώς λαμβάνοντας μέρος σε εκπαιδευτικά σεμινάρια διαφόρων ειδών Χορού, Zumba και Pilates, στην Ελλάδα, στην Αγγλία και την Αμερική. Πρόσφατα συμμετείχε στην τελευταία έκδοση του Zumba Tunes, με διάσημους χορευτές από όλο τον κόσμο, σε πρωτοποριακές χορογραφίες, μια συμμετοχή που αποτελεί για την Ελλάδα, παγκόσμια “πρώτη” (εμφάνιση).

Έχει δουλέψει με μια από τις πιο γνωστές καλλιτέχνιδες της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, τη Shakira, η οποία της εμπιστεύθηκε τη χορογράφηση του show της στην προηγούμενη περιοδεία της, χαρακτηρίζοντάς την “Latina”.



Η απόλυτη fitness εκπομπή υπόσχεται να μας μυήσει σε νέους μουσικούς ρυθμούς και κινήσεις από όλο τον κόσμο και να μας χαρίσει θετική ενέργεια και διάθεση! Ανεξαρτήτως φυσικής κατάστασης, μπορείς να συντονιστείς κάθε Σαββατοκύριακο στις 08:45.

Read More

And More