Νίκος Μουτσινάς: Λίγο πριν επιχειρήσει το νέο τηλεοπτικό του βήμα στον ΑΝΤ1, έχει… πάθει καλοκαίρι! Θεότρελες φωτό με σούπερ glam παρέα…

Ε, ναι ,λοιπόν, η διάγνωση βγήκε και ο Νίκος Μουτσινάς έχει πάθει… καλοκαίρι, βαρύ καλοκαίρι! Ναι, σε τέτοιο βαθμό που δεν ξέρουμε πως να τον… συνεφέρουμε από Οκτώβρη!

Ο δαιμόνιος Νίκος αφού βολτάρισε στα… εξωτερικά και στις… Νέες Υόρκες, ήρθε για να χαρεί και τον εγχώριο ήλιο και την θάλασσα, γιατί τα έχουμε πει χιλιάδες φορές, σαν το ελληνικό καλοκαίρι δεν έχει!

Μάλιστα, επειδή περιμένει τον Νίκο ένας ιδιαίτερα δύσκολος και φορτωμένος επαγγελματικά χειμώνας, – αν κρίνουμε από τις φωτό που φροντίζει να μοιράζεται μαζί μας μέσα από τα social-media -, θέλει αυτό το καλοκαίρι να το ρουφήξει με το καλαμάκι!!!

Εκτός από τα θεατρικά του, η νέα σεζόν θα τον βρει και πάλι στον ΑΝΤ1, όπου σύμφωνα με τα όλα όσα καταστρώνει ο νέος γενικός διευθυντής προγράμματος, μάρκετινγκ κι επικοινωνίας του Ομίλου, Γιάννης Λάτσιος, το πιθανότερο είναι να τον δούμε να αναλαμβάνει μαζί με την Ζέτα Μακρυπούλια, την παρουσίαση του ολοκαίνουργιου κι άκρως φιλόδοξου κυριακάτικου σόου που φέρνει ο ΑΝΤ1 στους δέκτες μας και το σόου αυτό δεν είναι άλλο από το βαριετέ πρόγραμμα, «Sunday live show».

Απ ΄ότι δείχνουν τα τηλε-φαινόμενα, οι Αντεννικοί κατέληξαν στο να έχουν ντουέτο στην παρουσίαση, όπως γίνεται και στο βρετανικό αντίστοιχο «Saturday night takeaway».

Έτσι, θα δούμε τους δύο αγαπημένους καλλιτέχνες να αναλαμβάνουν την πρόκληση της πάρουσίασης αυτού του πολυσυλλεκτικού σόου με παιχνίδια, φάρσες και άλλα κωμικά σκετς, βάζοντας στόχο να βάλουν “φωτιά” και στα Κυριακάτικα βράδια μας, αλλά και στα μηχανάκια της AGB-Nielsen!

Και για να γυρίσουμε στα… καλοκαιρινά, ο Νίκος οργώνει τα πέλαγα και με εκλεκτή παρέα. Και για του λόγου το αληθές; Ιδού και οι φωτό-ντοκουμέντα που έχει ανεβάσει στο instagram!!!

Ιιιιιιιιιιι (αξέχαστη, λατρεμένη Ζούμπι) απλά καταπληκτικοί!

Εντάξει, πρέπει να κάνετε μία βουτιά και για όλους εμάς! Δίκαιο; Δίκαιο…

Read More

And More