“Nomads”: Θα το δούμε κι αυτό! Ο Γιώργος Μαυρίδης αναλαμβάνει χρέη παρουσιαστή…

“Nomads”… Τελικά απ ΄ότι φαίνεται όχι στο υπερ-ριάλιτι του ΑΝΤ1 ακόμα δεν τα έχουμε δει όλα! Δεν υπάρχει επεισόδιο που να μην μας επιφυλάσσει εκπλήξεις. Πότε ευχάριστες, πότε δυσάρεστες, ανάλογα με τις ιστορίες που πλέκουν με προσοχή οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 στις Φιλιππίνες!

Άλλωστε, αυτό είναι και το νόημα. Σε καθημερινή βάση να εντυπωσιάζεται το κοινό, έτσι ώστε να “κολλάει” όσο το δυνατόν περισσότερο με το συγκεκριμένο φορμάτ, με στόχο στο τέλος να γίνει… τηλεοπτικός εθισμός!

Και απόψε ,λοιπόν, έρχεται με φόρα στους δέκτες μας ακόμα ένα επεισόδιο το οποίο είναι πλημμυρισμένο από ένταση, πάθη, μίση, ίντριγκες, μιας και το “Nomads” είναι ένα ριάλιτι που… σέβεται τον εαυτό του. Όμως, εκτός από όλα αυτά, στο σημερινό επεισόδιο υπάρχει κι ακόμα μία μεγάλη έκπληξη.

Ο Γιώργος Μαυρίδης αναλαμβάνει χρέη παρουσιαστή. Ναι, παίρνει τα ηνία από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου! Κάτι το οποίο άλλωστε συμπεριλαμβάνεται και στο τρέιλερ που ,ήδη, παίζει μέσα από τον ΑΝΤ1 και έχει να κάνει με το τι θα δούμε σήμερα.

Φυσικά, ο Γιώργος με αυτό το τρόπο θέλει να… τρολάρει για λίγο τον γνωστό παρουσιαστή και να ελαφρύνει το κλίμα στο συμβούλιο. Εννοείται δε πως όλοι ξεσπούν στα γέλια…

Στην συνέχεια; Το γέλιο θα αντικατασταθεί από την αγωνία, αλλά και την ένταση. Στιγμές αγωνίας περνά η ομάδα του “Ωκεανού”, μιας και από τους “Ωκεανούς” πρέπει να βγει ο παίκτης εκείνος που θα βρεθεί να είναι υποψήφιος προς αποχώρηση μαζί με τον Μάνο Πίντζη, ενώ για ακόμα μία φορά θα δούμε τους τόνους να ανεβαίνουν ανάμεσα στο Γιώργο Μαυρίδη και την Αποστολία Ζώη!

Η συνέχεια επί της οθόνης του ΑΝΤ1…

Read More

And More