Ντορέττα Παπαδημητρίου: Δεν φαντάζεσαι με ποιόν παίκτη του “Survivor” συζητά για να είναι μαζί της στη νέα της εκπομπή!

Έτσι ξαφνικά… Ναί, έτσι ξαφνικά βρέθηκε κάπου εκεί στα τέλη του Αυγούστου, αρχές Σεπτεμβρίου, η Ντορέττα Παπαδημητρίου να μαθαίνει από τους ιθύνοντες του ΣΚΑΙ, πως τελικά η φετινή, τηλεοπτική χρονιά θα την βρει στη καθημερινή, μεσημεριανή ζώνη του καναλιού.

Και αφού φυσικά πρώτα είχε περάσει από… σαράντα τηλεοπτικά κύματα, του τύπου “θα κάνεις πάλι το “Παζάρι”…”, “δεν θα κάνεις το “Παζάρι”…”, “τι λες για το “My style rocks”…” και όλα αυτά τα “χαριτωμένα” που συχνά-πυκνά γίνονται στα κανάλια, τελικά της κλήρωσε να στήσει μία δική της εκπομπή. Μία… “Ντορετίσσια” εκπομπή!

Η Ντορέττα ,λοιπόν, αφού σιγουρεύτηκε για το τι θα κάνει φέτος και αφού διαπίστωσε πως οι του ΣΚΑΙ επιτέλους κατέληξαν, σήκωσε μανίκια κι άρχισε να δουλεύει μαζί με τους ανθρώπους του καναλιού, αυτό το νέο της τηλεοπτικό εγχείρημα.

Αυτές τις ημέρες σε αυτό το κομμάτι που αφιερώνει τον μεγαλύτερο χρόνο της και την μεγαλύτερη προσοχή της, είναι στο κομμάτι του στησίματος της νέας αυτής παρέας. Με άλλα λόγια; Βρίσκεται σε συζητήσεις με διάφορα πρόσωπα, προκειμένου αυτή η σεζόν να τους βρει παρέα στο Φάληρο.

Σύμφωνα ,λοιπόν, με τις αποκλειστικές μου πληροφορίες, εκτός από την κολλητή της Μαίρη Συνατσάκη με την οποία έχουν γίνει κάποιες κουβέντες, η Ντορέττα μιλά και με πολλά πρόσωπα, σε ότι έχει να κάνει με την στελέχωση του πάνελ της.

Και ανάμεσα στα πρόσωπα αυτά; Εννοείται πως βρίσκεται κι ένα πρόσωπο που έχει… δοξάσει την τιμή της καρύδας σε αυτό το κανάλι. Οι πληροφορίες που έπιασαν οι κεραίες μου, θέλουν την Ντορέττα να συζητά εκτός των άλλων και με τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Σου λέει εκεί στο ΣΚΑΙ, μιας και το παιδί δεν τη… σήκωσε την κούπα, να τον αφήσουμε παραπονεμένο; Άλλωστε το χρήμα πολλοί εμίσησαν, την τηλεοπτική δόξα ουδείς…

Επίσης η Ντορέττα “κάνει τηλεοπτικό παζάρι” και με τον Δημήτρη Μηλιόγλου, ενώ στην αρχισυνταξία της εκπομπής θα βρεθεί ο Παύλος Σταματόπουλος.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα σου έχω προσεχώς…

Κράτα το

Read More

And More