Ο Δημήτρης έρχεται, ο Γρηγόρης φεύγει…

Το δισάκι του στον ώμο, για το δρόμο, για τον δρόμο, παίρνει για ακόμα μία φορά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Μόνο που δεν έχει για προορισμό του κάποιο χωριό της Ελλάδας, ή κάποια μεγαλούπολη του εξωτερικού… Αυτή την φορά ο Γρηγόρης “ταξιδεύει” στο πρόγραμμα του Mega, προκειμένου να βρει νέα ώρα και μέρα προβολής για τον “Ομορφο κόσμο του” !

Με άλλα λόγια; Ο “Ομορφος κόσμος” του Γρηγόρη, δεν θα περιμένει πια να μας υποδεχτεί κάθε Σάββατο βράδυ. Και αυτό γιατί; Γιατί έχουμε νέες αφίξεις στο πρόγραμμα του Mega, οι οποίες μοιραία φέρνουν μαζί τους και κάποιες αλλαγές.

Από το Σάββατο 3 Μαρτίου στις 9.00 το βράδυ και κάθε Σάββατο, πονηρά το μάτι θα μας κλείνει μέσα από το Μεγάλο Κανάλι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και το ολοκαίνουργιο παιχνίδι, “Minute to win it”, για το οποίο σας έχω ήδη γράψει, αρκετές φορές μέχρι τώρα.

Ετσι, ο Δημήτρης έρχεται, ο Γρηγόρης φεύγει… Και που πάει; Ο “Ομορφος κόσμος” θα βγαίνει πια στον αέρα κάθε Πέμπτη βράδυ ! Οσο για το τι ακριβώς σημαίνει “Minute to win it” ;

Θα σας τα πω όλα ευθύς αμέσως... Το συγκεκριμένο παιχνίδι παίζεται εδώ και 2 χρόνια στο αμερικάνικο δίκτυο NBC και έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία και σε άλλες 25 χώρες του κόσμου, ανάμεσα στις οποίες είναι οι : Αγγλία, Γαλλία, Αυστραλία, Γερμανία, Ολλανδία και Σουηδία.

Στο “Minute to Win it” δεν απαιτούνται γνώσεις, παρά μόνο δεξιοτεχνία, γερά νεύρα και αρκετή τύχη. Η συνταγή είναι απλή: Ένα πακέτο χαρτομάντιλα, μια τράπουλα ή ένα αυγό, λίγη εξάσκηση στο σπίτι και 1 λεπτό στη διάθεση των παικτών για να κερδίσουν!

Κάθε παίκτης καλείται να περάσει από 10 φαινομενικά απλές δοκιμασίες, χρησιμοποιώντας αντικείμενα που όλοι έχουμε στο σπίτι μας. Ο χρόνος κάθε δοκιμασίας είναι 1 λεπτό. Καθώς οι δοκιμασίες προχωρούν, αυξάνεται το ποσό που ο παίκτης κερδίζει, αλλά και ο βαθμός δυσκολίας τους.

“Minute to Win it”, ένα συναρπαστικό παιχνίδι και χιλιάδες ευρώ σε περιμένουν!
“Minute to Win it”, ένα λεπτό αρκεί για να τα καταφέρεις!

Read More

And More