Πίσω στην κορυφή της σελίδας
10.05.2011 | 09:30
Νάνσυ Νικολαΐδου

Ο Γ. Παπαδάκης, ο Θέμος, το συμβόλαιο, ο ΑΝΤ1 και η XL διάρκεια του "Καλημέρα Ελλάδα" !

Ο Γ. Παπαδάκης, ο Θέμος, το συμβόλαιο, ο ΑΝΤ1 και η XL διάρκεια του Καλημέρα Ελλάδα !
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

Γράφει η
Νάνσυ Νικολαΐδου

Αναμφισβήτητα ανήκει στην κατηγορία εκείνη των λίγων, τηλεοπτικών... βετεράνων δημοσιογράφων, μιας και η πορεία του στην τηλεόραση έχει συμπληρώσει πια τα είκοσι και πλέον χρόνια ! Αναμφισβήτητα ανήκει στην κατηγορία εκείνη των τηλεοπτικών προσώπων που η αξία τους παραμένει αναλλοίωτη και σταθερά ανοδική, στο πέρασμα του χρόνου. Αναμφισβήτητα ο Γιώργος Παπαδάκης ανήκει στην κατηγορία εκείνη των λίγων και εκλεκτών που ο κόσμος, όχι απλά τους εμπιστεύτηκε αλλά στην πορεία τους αγάπησε κιόλας και αυτό είναι κάτι που αποδεικνύεται αυτόματα και από το γεγονός και μόνο, πως εδώ και περίπου τρεις δεκαετίες, ο γνωστός δημοσιογράφος εξακολουθεί να παραμένει στις τηλεοπτικές επάλξεις και μάλιστα ; Κρατώντας τα σκήπτρα της τηλεθέασης και της επιτυχίας.

Ετσι, πάντα όταν ο Γιώργος Παπαδάκης αποφασίζει να δώσει μία συνέντευξη, η συνέντευξή του αυτή, έχει ενδιαφέρον και πόσω μάλλον αυτή την εποχή που ο γνωστός δημοσιογράφος βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της τηλεοπτικής επικαιρότητας με την ανανέωση του συμβολαίου του, αλλά και με το σενάριο που τον θέλει να αναλαμβάνει από Σεπτέμβρη μόνος του - σε ένα φορβερό, καθημερινό one man show - την πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1.

Για... "Ολα" ,λοιπόν, μίλησε ο Γιώργος Παπαδάκης στον Θέμο, έχοντας πάντα για σύμμαχό του, το χιούμορ του ! Ναι, ο κόκορας της πρωινής ζώνης του καναλιού του Αμαρουσίου, επιβεβαίωσε στον Θέμο πως οι συζητήσεις του με το κανάλι βρίσκονται σε καλό δρόμο, πως θέλουν και οι δύο πλευρές να παραμένει ΑΝΤ1, σπεύδοντας ,όμως, να διευκρινήσει πως δεν έχει υπογράψει ακόμα το νέο του συμβόλαιο και πως... "οι εποχές των παχιών αγελάδων" (όσο αφορά στα οικονομικά των λεγόμενων τηλε-αστέρων) έχει περάσει ανεπιστρεπτί.

Επίσης, ο οικοδεσπότης του "Καλημέρα Ελλάδα", εμμέσως πλην σαφώς, δεν διέψευσε την πληροφορία που τον θέλει από Σεπτέμβρη να αναλαμβάνει μόνος του την καθημερινή, πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1, με ένα "Καλημέρα Ελλάδα" XL διάρκειας και το οποίο θα συνδυάζει στοιχεία και ενημέρωσης βεβαίως-βεβαίως και ελαφράς ψυχαγωγίας. Μία πληροφορία για την οποία σας είχα μιλήσει εδώ μέσα από το "T-Life" πριν από καιρό, πριν από πολύ καιρό. Τι είπε δε συγκεκριμένα ;

Ο Θέμος ρωτά τον Γιώργο Παπαδάκη με τον γνωστό του τρόπο, το πόσες ώρες παραπάνω εκπομπής μπορεί να αντέξει, από την στιγμή που ήδη το "Καλημέρα Ελλάδα", είναι μία εκπομπή μεγάλης διάρκειας για να του πει εκείνος με χιούμορ, αλλά και με νόημα...

"Τώρα αυτή η ερώτηση τι είναι ; Αυτό τώρα δεν είναι... χτύπημα κάτω από την μέση ; Μήπως το ότι με ρωτάς για το αν και πόσο αντέχω, έχει να κάνει με την ηλικία μου; Και μία και δύο και τρεις παραπάνω ώρες αντέχω..."

Επίσης, ο Θέμος έκανε λόγο για το χιούμορ που διαθέτει ο Γιώργος Παπαδάκης και ο δεύτερος του απάντησε :
"Δεν ξέρω αν το χιούμορ μου είναι καλό, πάντως η αλήθεια είναι πως έχω χιούμορ" !

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου

LATEST NEWS

Τελευταία ενημέρωση: 22:13

Top 10