Ο Γιώργος Μαυρίδης βγήκε “Στο δρόμο”. Τον… ακολούθησαν οι τηλεθεατές; Αυτή είναι η τηλεθέαση της πρώτης εκπομπής!

“Στο δρόμο” βγήκε χθες για πρώτη φορά ο Γιώργος Μαυρίδης, έχοντας στο πλευρό του τον Γιώργο Λέντζα. Ο πρώην “Mr. World Party” χθες ήρθε στους δέκτες μας, επιχειρώντας μετά από τέσσερα χρόνια, να κάνει κάτι μόνος του ή μάλλον για να ακριβολογώ έχοντας στο πλευρό του ένα άλλο τηλεοπτικό ταίρι και όχι τον Σάκη Τανιμανίδη. Εχοντας στο πλευρό του το φιλαράκι του από την ομάδα της λατρεμένης ταξιδιωτικής εκπομπής, τον Γιώργο Λέντζα.

Μία πρεμιέρα για την οποία είχαν γραφτεί και είχαν ειπωθεί πολλά, μία πρεμιέρα την οποία περιμέναμε με αδημονία εδώ και καιρό και αν κρίνουμε εκ του αποτελέσματος, άξιζε τον κόπο.

‘Ετσι ,λοιπόν, έχει ενδιαφέρον να δούμε τι ποσοστά τηλεθέασης κατάφερε να κερδίσει, αν και απέναντι από τον… τυφώνα “Survivor” όπως ίσως φαντάζεσαι, δεν υπάρχουν και πολλά τηλεοπτικά περιθώρια επιτυχίας…

Η πρεμιέρα ,λοιπόν, των δύο Γιώργηδων στον Alpha, κατάφερε να αγγίξει μόλις και μετά βίας το 11,2% στο σύνολο και το 10,8% στα νεανικά κοινά. Ποσοστά σαφέστατα χαμηλά, τα οποία ,όμως, επίσης σαφέστατα δεν αξίζουν και στη συγκεκριμένη εκπομπή. Θαρρώ πως μπορεί ο “Δρόμος” να ανέβει και να διεκδικήσει μία αισθητά καλύτερη θέση στον πίνακα τηλεθέασης, αρκεί να του δώσουμε λίγο χρόνο!


Read More

And More