Ο Γρ. Αρναούτογλου, έβαλε… αγγελία ! Τι ψάχνει να βρει ;

Σερφάροντας αυτές τις ημέρες στο διαδύκτιο, πέτυχα εκτός των άλλων και μία… αγγελία ! Μια αγγελία διαφορετική απ ΄όλες τις άλλες, μιας και ο “οικοδεσπότης” της δεν ήταν άλλος από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου !

Ναι, ο γνωστός παρουσιαστής του Mega, αποφάσισε να καταχωρήσει στο διαδύκτιο την δική του, προσωπική αγγελία και για να μην πάει ο νους σας στο πονηρό, όχι δεν πρόκειται για… Internetική αγγελία γάμου ! Ο Γρηγόρης ανάρτησε στην ιστοσελίδα του Μεγάλου Καναλιού, μία αγγελία η οποία απευθύνεται αυστηρώς σε φιλόζωους !

Βλέπετε, ετοιμάζει τηλεοπτικό αφιέρωμα μέσα από τον “Ομορφο κόσμο” του στα λατρεμένα μας κατοικίδια και χρειάζεται απ ΄ότι δείχνουν τα φαινόμενα, την βοήθειά μας !

Αποτέλεσμα ; Αν έχετε κατοικίδιο, αν έχετε καταγράψει αστείες, παράξενες, τρυφερές ή περίεργες ιστορίες και στιγμές μαζί του, έφτασε η ώρα να το κάνετε… διάσημο ! Πως ; Μα με το να στείλετε το βιντεάκι σας στον “Ομορφο Κόσμο” ! Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μπείτε στην σελίδα του Mega (www.megatv.com), όπου εκεί θα βρείτε και την απαραίτητη φόρμα συμμετοχών !

Read More

And More