Ο Γρηγόρης σε νέες… περιπέτειες !

Τελευταία μέρα του Αυγούστου σήμερα και τα μπάνια τόσο του… λαού, όσο και των… τηλε-αστέρων απ ΄ότι φαίνεται έφτασαν στο τέλος τους. Σιγά-σιγά όλοι έχουν αρχίσει να αποκτούν μία πιο… φθινοπωρινή διάθεση και θέλοντας και μη έχουν επιστρέψει στις δουλίτσες τους και ετοιμάζονται να υποδεχτούν δειλά – δειλά τον χειμώνα που μας έρχεται και ο οποίος μόνο εύκολος δεν θα ΄ναι !

Ναι, όλα τα τηλε-αστέρια κυρίες μου και κύριοι, έχουν πέσει με τα μούτρα στην δουλειά, μιας και ως γνωστόν “από Μάρτη καλοκαίρι και από Αύγουστο χειμώνα” ! Βλέπετε, η έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν, της σεζόν 2011-2012, έχει αρχίσει να πλησιάζει επικίνδυνα…

Τις ρακέτες, τα κοκτέιλ και το… παραθαλλάσιο κουτσομπολιό άφησε και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και ξεκίνησε με εντατικούς ρυθμούς γυρίσματα για τον ολοκαίνουργιο “Ομορφο κόσμο” που μας ετοιμάζει. Οπως σας έχω γράψει πολλές φορές μέχρι τώρα, ο Γρηγόρης γίνεται και πάλι ταξιδιώτης του κόσμου και με το δισάκι του στον ώμο και με την κάμερα να τον ακολουθεί, όλο τον χειμώνα υπόσχεται να μας προσφέρει μοναδικά τηλεοπτικά ταξίδια, τόσο εντός, όσο και εκτός Ελλάδος.

Τα γυρίσματα της νέας ταξιδιωτικής εκπομπής του Γρηγόρη ξεκίνησαν πριν από περίπου ένα μήνα, όπου ο γνωστός παρουσιαστής άκουσε το πρώτο “πάμε” μπροστά από την κάμερα, όταν βρέθηκε στον Εβρο. Με άλλα λόγια; Από τον Εβρο ξεκίνησαν τα γυρίσματα της fresh ψυχαγωγικής εκπομπής του Mega, όπου ο Γρηγόρης έμεινε περίπου για μία εβδομάδα.

Τώρα ; Τώρα η περιπλάνησή του συνεχίζεται, μόνο που αυτή την φορά ο δρόμος του τον έβγαλε στο εξωτερικό και συγκεκριμένα ; Στην Ισπανία ! Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του “T-Life”, ο Γρηγόρης βρίσκεται στην πανέμορφη χώρα, από την Δευτέρα και θα κάτσει μέχρι και την Παρασκευή, προκειμένου να καταφέρει να συγκεντρώσει το τηλεοπτικό υλικό εκείνο που του χρειάζεται.

Ενα θα σας πω και μόνο ένα, μέσα σε αυτά τα πλάνα που μας φέρνει, συμπεριλαμβάνεται μέχρι και η… γιορτή της ντομάτας !

Ο θεσσαλονικιός παρουσιαστής πλέει σε πελάγη ευτυχίας που του δόθηκε η ευκαιρία από το κανάλι του να πάρει και πάλι τους δρόμους, μιας και αυτή η αυθόρμητη επαφή με τον κόσμο του είχε λείψει και του είχε λείψει πολύ ! Μάλιστα, απ ΄ότι ΄φτάνει στα αυτάκια μου, οι εκδηλώσεις αγάπης του κόσμου που συναντά είναι απίστευτες, σε τέτοιο σημείο που πολλές φορές μετά δυσκολίας ο Γρηγόρης καταφέρνει να κρύψει την συγκίνησή του !

Read More

And More