Ο Λούκας έβαλε την… φωτιά και στους πίνακες τηλεθέασης της AGB !

Οχι, αυτή την εβδομάδα δεν έγινε κλασικά… της Τρίτης ! Εγινε… της Γιουροβίζιον ! Γιουροβιζιονική νύχτα ήταν η νύχτα της Τρίτης και όπως αναμενόταν λίγο-πολύ, τα μηχανάκια της AGB χτύπησαν κόκκινο ! Ναι, ο Λούκας Γιώρκας σε αυτή την κρίσημη μάχη της διεκδίκησης του πολυπόθητου εισιτηρίου πρόκρισης για τον τελικό, είχε δίπλα του, τους Ελληνες τηλεθεατές !

Παρόλα αυτά, ο α΄ημιτελικός της φετινής Γιουροβίζιον στην ΝΕΤ, δεν πάει να πει πως έπαιξε χωρίς… αντίπαλο, αφού ας μην ξεχνάμε πως απέναντι είχε Λάκη Λαζόπουλο και “Τσαντίρι”, τον οποίο ως γνωστόν δεν τον σκιάζει τηλεοπτική φοβέρα καμιά , – ούτε καν Γιουροβιζιονική – , μιας και το γέλιο που χαρίζει απλόχερα ο Λάκης στον κόσμο έχει γίνει κανονικός εθισμός και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα το γεγονός, πως οι τηλεθεατές δεν του γυρίζουν εύκολα την πλάτη !

Με άλλα λόγια; Η μετάδοση “Γιουροβίζιον” και “Τσαντιριού” για όση φυσικά ώρα βρέθηκαν αυτά τα δύο προγράμματα απέναντι, εξελίχθηκε σε κανονικό… ντέρμπι. Σε ένα ντέρμπι από το οποίο μπορώ να σας πω, πως κανείς τελικά δεν βγήκε χαμένος, μιας και τα ποσοστά τηλεθέασης που έκαναν και οι δύο εκπομπές ήταν τρελά !

Πρώτος στον αέρα βγήκε κανονικά ο Λάκης Λαζόπουλος μέσα από τον Alpha, λίγο μετά τις 9.00 προχθές το βράδυ και μέσα στο πρώτο εικοσάλεπτο το “Τσαντίρι” του απογειώθηκε στο στο 37,0%, για να φτάσει λίγο πριν τις 10.00 μ.μ. να χτυπάει μέχρι και 50,1% !

Στις 10.00 μ.μ. ακριβώς, ξεκίνησε η μετάδοση του ημιτελιικού από την ΝΕΤ, ο οποίος μπήκε πολύ χλιαρά στο τηλεοπτικό παιχνίδι, φτάνοντας μόλις και μετά βίας το 18,9% για να εκτοξευθεί στην ώρα της εμφάνισης του Λούκα Γιώργα και του Στέρεο Μάικ στο εντυπωσιακό 48,5% και μάλιστα σε αυτά τα επίπεδα κινήθηκε η βραδιά και όλη την υπόλοιπη ώρα που μεσολάβησε, μέχρι να έρθει η στιγμή της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων, όπου η AGB έδωσε στην ΝΕΤ ένα 43,9% !

Τώρα όσο αφορά στην συνολική τηλεθέαση και του “Τσαντιριού”, αλλά και της “Γιουροβίζιον”, έχουμε και λέμε… Ο Λάκης αυτή την Τρίτη και με Γιουροβίζιον απέναντι κατάφερε να φτάσει στο σύνολο το 40,5% και στα νεανικά το 38,1%, ενώ ο ημιτελικός συγκέντρωσε στο σύνολο το 33,0% και 38,5% στα νεανικά κοινά.

Τέλος, αρκετά καλά για μία τόσο δύσκολη νύχτα τα πήγαν και οι “Ράδιο Αρβύλα”, όπου κέρδισαν για λογαριασμό του ΑΝΤ1, 21,4% στο σύνολο και 27,1% στα νεανικά κοινά.

Read More

And More