Ο Νίκος Χατζηνικολάου έρχεται, η Μαρία Χούκλη φεύγει; Εκτός ΑΝΤ1 η γνωστή δημοσιογράφος;

Ο Νίκος Χατζηνικολάου έρχεται, η Μαρία Χούκλη φεύγει; Μετά το τηλεοπτικό deal του ισχυρού άνδρα των Media με την διοίκηση του ΑΝΤ1, η γνωστή δημοσιογράφος φέρεται να βρίσκεται πλέον εκτός τηλεοπτικού κάδρου στο Μαρούσι.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου έκανε την απόλυτη ανατροπή και παρά τις αρχικές του… αντιστάσεις για να αναλάβει την παρουσίαση του κεντρικού, δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 (σε πρώτη φάση μιλούσαν για να κρατήσει τον ρόλο του σχολιαστή…), τελικά είπε το μεγάλο “ναι” και επιστρέφει δριμύτερος στη καθημερινή, απογευματινή μάχη της ενημέρωσης.

Πολλοί μάλιστα έσπευσαν να πουν, πως ένας από τους λόγους που έκαναν τον Νίκο Χατζηνικολάου να αλλάξει… τηλεοπτική ρότα, είναι η απόφασή του να προχωρήσει στην έκδοση καθημερινού φύλλου της “Real News”. Και όπως καταλαβαίνεις το να ενισχυθεί με κάθε τρόπο το προφίλ του γνωστού δημοσιογράφου και να γίνει ακόμα πιο έντονη η παρουσία του στα όσα λαμβάνουν χώρα καθημερινά στο τόπο, μόνο ευεργετικά μπορεί να λειτουργήσει σε σχέση με αυτή τη νέα κι άκρως… τολμηρή εκδοτική, δημοσιογραφική προσπάθεια που αποφάσισε να ξεκινήσει.

Οπως καταλαβαίνεις ,λοιπόν, η έλευση του Νίκου Χατζηνικολάου στον ΑΝΤ1, σημάνει αυτόματα και την λήξη της συνεργασίας της Μαρίας Χούκλη με τον Ομιλο του Αμαρουσίου. Είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο πως η δημοσιογράφος δεν πρόκειται να παραμείνει στο κανάλι, από την στιγμή που η παρουσίαση του κεντρικού, δελτίου ειδήσεων, αλλάζει χέρια!

Αλλωστε, το συμβόλαιο συνεργασίας που έχει με το κανάλι η Μαρία Χούκλη έχει ετήσια ισχύ, μιας και δεν συνηθίζει η δημοσιογράφος να υπογράφει πολυετή συμβόλαια συνεργασίας.

Από την άλλη μεριά και οι Αντεννικοί δεν προτίθενται να επιμείνουν να κρατήσουν στο δυναμικό τους την Μαρία Χούκλη, μιας και απ ΄ότι όλα δείχνουν, η ενημέρωσή τους αλλάζει σελίδα και τα πάντα στήνονται εκ βάθρων.

“…Η αλήθεια είναι πως ακόμα δεν έχουν παρθεί οριστικές αποφάσεις για τίποτα. Αναμφισβήτητα η έλευση Χατζηνικολάου στο κανάλι στο ρόλο του κεντρικού παρουσιαστή, αλλάζει τα πάντα”, αποκαλύπτουν στο TLIFE κύκλοι του ΑΝΤ1, μην ξεχνώντας να διευκρινήσουν πως…

“Νομίζω πως κανείς δεν επιθυμεί να επαναλάβει λάθη του παρελθόντος. Το καλύτερο πράγμα είναι οι ξεκάθαρες κινήσεις και επιλογές και φυσικά αναφέρομαι στην εποχή του Ελλη-Νικού δελτίου, όπου ο ΑΝΤ1 προσπάθησε αρχικά και μετά την έλευση του Νίκου Ευαγγελάτου, να ακολουθήσει μία… μεσοβέζικη λύση, η οποία και είχε καταστροφικές συνέπειες. Οταν αποφασίζεις να προχωρήσεις σε μία τόσο μεγάλη αλλαγή πρέπει να την κάνεις σωστά, με ότι αυτό συνεπάγεται”.


Read More

And More