Πίσω στην κορυφή της σελίδας
24.04.2012 | 12:30
Νάνσυ Νικολαΐδου

Ο Ομιλος ΑΝΤ1 κατέθεσε μήνυση...

Ο Ομιλος ΑΝΤ1 κατέθεσε μήνυση...
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

Γράφει η
Νάνσυ Νικολαΐδου

Ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ, ο μεγαλύτερος Όμιλος ΜΜΕ στην Ελλάδα και ένας από τους μεγαλύτερους στην Νοτιοανατολική Ευρώπη, κατέθεσε μήνυση στην Εισαγγελία Αθηνών κατά των στελεχών της Leo Burnett Ελλάδας.
 
Η μήνυση κατατέθηκε κατά του Πέτρου Βενέτη, πρώην CEO της LEO BURNETT και του Mathias- Benjamin Emmerich, Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της Leo Burnett και Στελέχους του Ομίλου Publicis και κατά παντός άλλου υπευθύνου εντός ή εκτός του Ομίλου Publicis που ο Εισαγγελέας μπορεί να καταλήξει ότι είχε κολάσιμο ρόλο στις πράξεις που αναφέρονται στην μήνυση του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ.
 
Ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ με την συγκεκριμένη ενέργεια επιδιώκει την ποινική δίωξη με την κατηγορία της απάτης με επιβαρυντικές περιστάσεις. Είναι ποινικό αδίκημα που συνιστά κακούργημα σύμφωνα με τον Ποινικό Κώδικα και τιμωρείται με κάθειρξη 5-10 έτη.
 
Στη συγκεκριμένη μήνυση οδήγησε η απόφαση του διεθνούς διαφημιστικού Ομίλου της Publicis να κλείσει την διαφημιστική εταιρία της LEO BURNETT στην Ελλάδα και να μην αποδώσει τις οφειλές προς τα ΜΜΕ από αγορασμένο διαφημιστικό χρόνο για καμπάνιες σε τηλεόραση και ραδιόφωνο.
 
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10