Ο Θοδωρής Αθερίδης γυρίζει “Πίσω στο σπίτι” ! Τι λέει για την νέα σειρά του Mega ;

Αν νομίζατε πως ο Θοδωρής Αθερίδης δεν θα μπορούσε να υποδυθεί από τώρα έναν συνταξιούχο, παύλα πολύτεκνο, του οποίου τα παιδιά να έχουν παντρευτεί και να τον έχουν κάνει μέχρι και… παππού, απατάσθε ! Και σας λέω ότι απατάσθε, γιατί ακριβώς αυτός θα είναι ο φετινός ρόλος του γνωστού ηθοποιού, στην ολοκαίνουργια σειρά του Mega , “Πίσω στο σπίτι”.

Ο Θοδωρής μαζί με την Μαρία Καβογιάννη πρωταγωνιστούν στην νέα, καθαρόαιμη, οικογενειακή σειρά της Ρένας Ρίγγα και υπόσχονται να μας χαρίσουν αυτό τον χειμώνα, πολλά απολαυστικά βράδια.

Μάλιστα, ο ηθοποιός μίλησε για τον νέο του ρόλο, τον ρόλο του “Ηλία Ακίνδυνου” στο site του Mega, απ ΄όπου και σας μεταφέρω τα όσα είπε γι ΄αυτό το νέο του τηλεοπτικό ταξίδι…

“…Ο Ηλίας Ακίνδυνος είναι ένας πυροσβέστης που βγήκε στην σύνταξη και ετοιμάζεται να κάνει το ταξίδι των ονείρων του μαζί με την γυναίκα του στην Καραιβική. Αυτό συμβαίνει την εποχή που στα σπίτια των παιδιών τους , χτυπάει την πόρτα η κρίση. Η κρίση τους γεμίζει με χρέη, άγχη, απελπισία και γυρνάνε όλοι στους γονείς τους. Ετσι, διαμορφώνεται ένα καθαρόαιμο ελληνικό σπίτι και το ταξίδι στην Καραιβική φυσικά ματαιώνεται και ξανά γίνεται ζητούμενο και όνειρο. Εχω την αίσθηση ότι η κρίση ήρθε για να μείνει και για να ματώσουμε λίγο. Το ζητούμενο της σειράς ,λοιπόν, είναι να φέρει ένα χαμόγελο στον κόσμο. Γιατί όπως λέει και ο Μπρεχτ, θα τραγουδάμε ακόμα και στους σκοτεινούς καιρούς; Ναι, θα τραγουδάμε για τους σκοτεινούς καιρούς…”

Αν θέλετε να δείτε το βιντεάκι με τις δηλώσεις του Θοδωρή Αθερίδη, μπορείτε να μπείτε στο www.megatv.com και να πατήσετε απλά το… play !

Read More

And More