Ο νέος “Αστέρας Ραχούλας” το έβαλε το… γκολ στους “Συμμαθητές”; Τι τηλεθέαση σημείωσε η σειρά του Alpha;

“Αστέρας Ραχούλας”! Από χθες το βράδυ υπάρχει στη τηλεοπτική ζωή μας… Η ολοκαίνουργια κωμωδία του Alpha σήκωσε αυλαία και εννοείται πως σήμερα όλοι έχουμε στραμμένο το βλέμμα μας επάνω της, προκειμένου να δούμε το αν τα κατάφερε να κινήσει το τηλεοπτικό ενδιαφέρον του κόσμου. Για το αν τα κατάφερε να μας κάνει να αλλάξουμε τηλεοπτικές συνήθειες και να μην δούμε “Συμμαθητές”!

Ναι, οι… παλιοί “Συμμαθητές” και ο… νέος “Αστέρας” διασταύρωσαν τα ξίφη τους για το χατίρι της Nielsen και πριν από λίγο έφτασαν στα χέρια μας τα πολυαναμενόμενα νούμερα τηλεθέασης.

Ο “Αστέρας” ,λοιπόν, κουβαλώντας την φρεσκάδα και την δυναμική του νέου, κατάφερε να… σκοράρει και να το βάλει το γκολ στους γλυκούς “Συμμαθητές” οι οποίοι όπως και να το κάνουμε βρίσκονται στο τηλεοπτικό αέρα για τρίτη συνεχόμενη σεζόν.

Ετσι, ο “Αστέρας” κατάφερε να σημειώσει κατά μέσο όρο στο σύνολο το εντυπωσιακό ποσοστό τηλεθέασης 27,9% και 32,8% στα νεανικά κοινά, με τους “Συμμαθητές” στον ΑΝΤ1, να μένουν ψηλά, να μένουν στο 22,9% στο σύνολο και 21,9% στα νεανικά αντίστοιχα, χάνοντας ,όμως, αρκετή από την δύναμή τους και φυσικά και την πρωτιά στους πίνακες τηλεθέασης.

Read More

And More