Οι “Βασιλιάδες” φορούν και πάλι το στέμμα τους !

Μετά από ένα διαλειμμα αρκετών εβδομάδων, ήρθε η ώρα οι “Βασιλιάδες” να φορέσουν και πάλι το στέμμα τους ! Ξεκούραστοι, ανανεωμένοι και απίστευτα ορεξάτοι, οι συντελεστές της ολοκαίνουργιας σειρας του Mega, από χθες βρίσκονται και πάλι στις τηλεοπτικές επάλξεις.

Βλέπετε, ξεκίνησε ο νέος κύκλος γυρισμάτων της νέας και πολυσυζητημένης σειράς του Μεγάλου Καναλιού, η οποία προορίζεται για να βγει στον αέρα από τον Γενάρη και μετά. Μάλιστα, οι “Βασιλιάδες” είναι αυτή η σειρά που της… κλήρωσε και ανέλαβε το δύσκολο έργο να έρθει και να καλύψει στο πρόγραμμα του Mega, το μεγάλο κενό που θα αφήσει πίσω της η “Ζωή της άλλης”.

Ετσι, όπως καταλαβαίνετε, μιλάμε για καθημερινή σειρά, η οποία θα μεταδίδεται στο prime-time του καναλιού κάθε βράδυ στις 9.00. Και επειδή ακόμα είναι αρχή της χρονιάς και δεν έχετε εμπεδώσει καλά – μιας και τα περισσότερα προγράμματα δεν έχουν βγει ακόμα καν στον αέρα – το τι μας ετοιμάζουν φέτος τα κανάλια, θα σας ξανά πω, τι εστί “Βασιλιάδες” !

Αν μπορούσα να σας περιγράψω το βασικό στόρι της σειράς με μία μόνη έκφραση; Θα σας έλεγα… “από τα αλώνια στα σαλόνια” ! Κεντρικός μας ήρωας, είναι ένας έμπορος ψαριών, ο οποίος γίνεται πρόεδρος μιας μεγάλης εταιρίας μέσα σε μια νύχτα. Τα μέλη της φτωχής οικογένειας των «Βασιλιάδων» γίνονται εκατομμυριούχα και έρχονται σε σύγκρουση με έναν εντελώς διαφορετικό κόσμο.

Ένα βράδυ ,λοιπόν, ο καλόκαρδος βιοπαλαιστής Μάρκος Βασιλιάς σώζει από την αυτοκτονία την απελπισμένη μεγαλοκυρία Ευγενία Παλαιολόγου. Τη φιλοξενεί στο σπίτι του, της γνωρίζει την πολυμελή και αξιολάτρευτη τρελοοικογένειά του και της ξαναδίνει την όρεξη για ζωή. Κι εκείνη από ευγνωμοσύνη του εμπιστεύεται την τεράστια εταιρία της!

Τι θα συμβεί όταν ο άσχετος από επιχειρήσεις Μάρκος Βασιλιάς (Κώστας Κόκλας) γίνει ξαφνικά πρόεδρος ενός παντοδύναμου ομίλου; Πώς θα αντιδράσει ο «σκοτεινός» αντιπρόεδρος Αιμίλιος Κανελλόπουλος (Γεράσιμος Σκιαδαρέσης), που περίμενε χρόνια να γίνει χαλίφης στη θέση του χαλίφη; Πώς θα έρθουν τα πάνω-κάτω στη ζωή των δύο οικογενειών; Ποιες γυναίκες θα ζηλέψουν και ποιες θα γίνουν μήλο της έριδος; Ποια νέα παιδιά θα συγκρουστούν και ποια θα ερωτευτούν; Ειδύλλια, ίντριγκες, ξεκαρδιστικές καταστάσεις, συγκίνηση και ανατροπές σε ένα απολαυστικό καθημερινό κωμικό κοκτέιλ!

Πρωταγωνιστές: Μάρθα Καραγιάννη, Κώστας Κόκλας, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Βασιλική Ανδρίτσου, Ζέτα Δούκα, Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, Μίνα Ορφανού, Κατερίνα Γερονικολού, Πάνος Βλάχος, Χριστόδουλος Στυλιανού, Δημήτρης Λιόλιος, Χρήστος Σαπουντζής, Σωκράτης Πατσίκας, Βίβιαν Κοντομάρη, Μάνος Ιωάννου, Αγγελίνα Παρασκευαΐδη, Ευγενία Τσαούση, Νίκος Αναδιώτης, Thomas Πρωτόπαπας, Κωνσταντίνα Κλαψινού, Μελίνα Σπετσιέρη, Εύα Λάσκαρη, Κατερίνα Χιωτίνη, Σοφία Μανώλη, Βιβή Νικολακοπούλου, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Θοδωρής Ρωμανίδης και πολλοί ακόμη ταλαντούχοι ηθοποιοί και γκεστ, ενσαρκώνουν τους ήρωες που θα αγαπήσουμε στη νέα καθημερινή κωμική σειρά του MEGA «Οι Βασιλιάδες».

Σκηνοθεσία Σειράς
: Πιέρρος Ανδρακάκος
Σκηνοθετική Ομάδα: Νίκος Κρητικός, Στάμος Τσάμης
Διασκευή Σεναρίου: Γιώργος Χρυσοβιτσάνος, Βίκυ Αλεξοπούλου
Συγγραφική Ομάδα: Γιάννης Διακάκης, Κώστας Καλαφάτης, Νίκος Παπαδόπουλος, Γωγώ Φώτου, Εύα Πανταζή

Read More

And More