Οι “Βασιλιάδες” φορούν το στέμμα τους στο Mega !

Αυλαία γυρισμάτων σηκώνει μέσα στον μήνα ακόμα μία σειρά του… κουτιού που θα έρθει στους δέκτες μας, δια χειρός Mega. Μία σειρά η οποία θα βγει κι αυτή εννοείται του χρόνου στον αέρα και μάλιστα δεν αποκλείεται να την δούμε να κάνει πρεμιέρα και κατά Γενάρη μεριά, αν και εφόσον οι άνθρωποι του Mega, τα καταφέρουν και κρατήσουν μέχρι τότε στον αέρα την «Ζωή της άλλης» .

Ο λόγος ; Ο λόγος για τους «Βασιλιάδες» του Μεγάλου Καναλιού, οι οποίοι θα έρθουν και θα καλύψουν το κενό που θα αφήσει πίσω του το φινάλε της «Ζωής της άλλης». Τα γυρίσματα ,λοιπόν, της σειράς λέγεται πως θα ξεκινήσουν στα μέσα του μήνα και μεταξύ άλλων παίζουν οι : Κώστας Κόκλας, Βασιλική Ανδρίτσου, Ζέτα Δούκα, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης και Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

Όσο για το ποιο ακριβώς είναι το στόρι της ; Κεντρικός ήρωας της σειράς, είναι ο Μάρκος Βασιλιάς τον οποίο υποδύεται ο Κώστας Κόκλας. Είναι χήρος και έχει τέσσερα παιδιά, δύο αγόρια, ηλικίας 22 και 8 χρόνων, και δύο κορίτσια, 18 και 17 χρόνων. Στην ανατροφή των παιδιών τον βοηθάει η κουνιάδα του, η Γιούλη (Βασιλική Ανδρίτσου), η οποία είναι κρυφά ερωτευμένη μαζί του. Ο Μάρκος έχει και μια αδερφή, τη Λίζα, η οποία είναι τρανσέξουαλ (Μίνα Ορφανού)… Ναι, ναι, καλά διαβάζετε, τρανσέξουαλ !

Ο Μάρκος ,λοιπόν, σώζει από αυτοκτονία μια πλούσια κυρία, η οποία για να τον ευχαριστήσει τον κάνει πρόεδρο στην εταιρία της. Η Ζέτα Δούκα θα είναι η Χριστίνα, το πρόσωπο που θα κληθεί να τον εκπαιδεύσει στη δουλειά. Αρχικά οι δυο τους κοντράρονται διαρκώς, αλλά στη συνέχεια η ηρωίδα θα τον ερωτευτεί. Αντίπαλός του θα είναι ο Αιμίλιος Κανελλόπουλος (Γεράσιμος Σκιαδαρέσης), ο οποίος θα φλερτάρει τη Λίζα, αν και είναι παντρεμένος με την Τιτίκα (Αλεξάνδρα Παλαιολόγου).

Read More

And More