Οι ελληνικές σειρές έχουν το πρώτο λόγο φέτος στον ΑΝΤ1!

Στο… φουλ δουλεύουν αυτή την εποχή οι τηλεοπτικές μηχανές στον ΑΝΤ1, μιας και ο χρόνος για την πρεμιέρα της νέας σεζόν έχει ξεκινήσει, ήδη, να μετρά αντίστροφα.Οι Αντεννικοί έχουν προσπαθήσει να δημιουργήσουν ένα πρόγραμμα για όλα τα γούστα. Τον πρώτο λόγο στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 θα έχει η ψυχαγωγία και μάλιστα έχει δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στη μυθοπλασία.
Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά συνολικά επτά ελληνικές σειρές ετοιμάζονται πυρετωδώς στον ΑΝΤ1 και θα κάνουν -οι περισσότερες από αυτές- πρεμιέρα στους δέκτες μας στα τέλη Οκτωβρίου. Ο ρομαντισμός, η γλύκα, το χιούμορ, αλλά και η συγκίνηση είναι τα βασικά χαρακτηριστικά των συγκεκριμένων παραγωγών.
Τελικά, ο… «πελάτης έχει πάντα δίκιο»! Αυτό τουλάχιστον αποδείχθηκε σε ό,τι είχε να κάνει με το τηλεοπτικό μέλλον του «Ταμάμ»! Τι ήταν να αποφασίσουν οι Αντεννικοί η σειρά να μη συνεχίσει το τηλεοπτικό της ταξίδι και για τρίτη σεζόν; Οι φανατικοί φίλοι του «Ταμάμ» ανέλαβαν δράση μέσω των social media και εξέφρασαν τη διαφωνία τους. Ετσι, οι αποφάσεις άλλαξαν, οι συντελεστές της σειράς ενημερώθηκαν και μέσα σε χρόνο – ρεκόρ έπιασαν και πάλι δουλειά. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το σενάριο της σειράς φέτος θα υπογράφουν εξ ολοκλήρου το δίδυμο Βασίλη Ρίσβα και Ελενας Σακαλή, μιας και η ιστορία της οικογένειας του «Μετίν» και της «Μυρτώς» δεν θα βασίζεται πια στο «εισαγόμενο» σενάριο «Turkish for Beginners». Φυσικά στα νέα επεισόδια θα υπάρχουν και φέτος νέα πρόσωπα, όμως, ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί το κάστινγκ που κάνει αυτές τις ημέρες ο σκηνοθέτης Πιέρρος Ανδρακάκος, ενώ μετά και την αιφνιδιαστική αποχώρηση της Μαρίας Λεκάκη, αναζητείται και ολοκαίνουργια πρωταγωνίστρια. Για να δούμε, τι θα δούμε…

Εισιτήριο για τη φετινή σεζόν πήραν και οι «Συμμαθητές», οι οποίοι πέρσι έκαναν μία εντυπωσιακή πορεία στους πίνακες τηλεθέασης. Βέβαια, η νέα χρονιά θα βρει τους «Συμμαθητές» σε νέα… «τάξη», μιας και ο σκηνοθέτης Βασίλης Θωμόπουλος έχει αποφασίσει να προχωρήσει σε μία σειρά σημαντικών αλλαγών και αντικαταστάσεων. Από τη σειρά αποχωρούν οι Δημήτρης Μαυρόπουλος, Κρατερός Κατσούλης και Φαίδρα Δρούκα, ενώ η Λουκία Παπαδάκη την οποία είδαμε στο τέλος του δεύτερου κύκλου συνεχίζει κανονικά και φέτος, όπως επίσης και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου που είχε μείνει εκτός λόγω της εγκυμοσύνης της, επιστρέφει δριμύτερη. Ωστόσο, στον τρίτο κύκλο θα δούμε και τους Ελένη Γερασιμίδου, Μαρία Κωνσταντάκη, Τάσο Γιαννόπουλο, Ράνια Σχίζα και Κωνσταντίνο Κάππα.
Το «πράσινο φως» πήρε και το «Daddy Cool», που κατόρθωσε να κερδίσει από τα πρώτα κιόλας επεισόδια τα πολυπόθητα ποσοστά τηλεθέασης. Ο νέος κύκλος φέρνει πολλές εκπλήξεις και ανατροπές στη ζωή του «Μήτσου» και όχι μόνομ Ο «Κωστής» δεν θα μένει πια μαζί του, η «Αγγέλα» δεν θα είναι στη ζωή του (γιατί κι ο ίδιος έχει πει ότι δεν τη θέλει να είναι κοντά του επειδή του είπε ψέματα), η «Νίνα» είναι εχθρός του και η «Στέλλα έχει φύγει από το μαγαζί και είναι με τον «Στέφανο». Οπότε, θα προσπαθήσει από τη μεριά του να επαναφέρει τα «δεδομένα» του και να φέρει πίσω το παιδί του και τη «Στέλλα», να φτιάξει τη σχέση του με τη «Νίνα» και να ξεκαθαρίσει μια και καλή τα πράγματα με την «Αγγέλα».

Στις νέες αφίξεις, περιμένουμε το νέο τηλεοπτικό «χτύπημα» του Λευτέρη Παπαπέτρου, ο οποίος επιμένει χιουμοριστικά και… δολοφονικά. «Στο καλό γλυκιά μου συμπεθέρα» είναι ο τίτλος της νέας μαύρης κωμωδίας και τους πρωταγωνιστικούς ρόλους κρατούν οι: Μαρία Καβογιάννη, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Παντελής Καναράκης, Αλέξανδρος Λογοθέτης και Ζέτα Μακρυπούλια. Η σειρά καυτηριάζει και παράλληλα αποτυπώνει τη δύσκολη ψυχολογική κατάσταση των Ελλήνων κατά τη διάρκεια του κρισιμότερου οχταημέρου του προηγούμενου καλοκαιριού, που προηγήθηκε του δημοψηφίσματος. Οσα έγιναν αυτή την εβδομάδα δεν τα χωράει ο νους, μπορούν όμως να συμβούν και στις καλύτερες οικογένειεςμ Δύο τέτοιες οικογένειες είναι της Μάγδας και του Αντώνη Ρεντούμη, της Μαρίτσας και του Σπύρου Καψαμπέλη. Τις δύο οικογένειες τις χωρίζει η άβυσσος. Το δημοψήφισμα θα είναι η αφορμή για να φτάσουν οι σχέσεις τους στα άκρα. Αυτό όμως το καλοκαίρι, είναι αναγκασμένοι να αφήσουν στην άκρη τις διαφορές τους, αφού αρραβωνιάζουν τα παιδιά τους, τη Νεφέλη και τον Πέτρο. Ολα είναι έτοιμα για τη βραδιά των αρραβώνων εκτός από τις δύο συμπεθέρες που θα προτιμούσαν να μη γινόταν ποτέ αυτός ο αρραβώνας

Μία ακόμη σειρά του… κουτιού που εγκρίθηκε για τη σεζόν 2016-2017 και θα βγει στον αέρα του ΑΝΤ1 είναι και η σειρά «Πέντε Κλειδιά». Πρόκειται για την τηλεοπτική μεταφορά του ομώνυμου μπεστ σέλερ της Λένας Μαντά. Τη διασκευή του σεναρίου υπογράφει η Ρένα Ρίγγα και τη σκηνοθεσία η Ρέινα Εσκενάζυ και ο Κώστας Χριστοφόρου.Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους μεταξύ άλλων κρατούν οι: Αντώνης Φραγκάκης, Χρύσα Παππά, Κωνσταντίνα Κλαψινού, Νίκη Παλληκαράκη, Νίκος Αναδιώτης, Αχιλλέας Γραμματικόπουλος, Νίκος Πουρσανίδης, Τόνυ Δημητρίου, κ.ά.

Τέλος,ως γνωστόν το μενού της ελληνικής μυθοπλασίας στον ΑΝΤ1 συμπληρώνουν το Μπρούσκο» και τα «Δίδυμα Φεγγάρια», ενώ το κανάλι εξασφάλισε μία ξένη σειρά που θα έρθει στους δέκτες μας «ελληνοποιημένη». Πρόκειται για τη «La famiglia», η οποία, όμως, προορίζεται για το 2017. Η ιστορία μας έχει να κάνει με ένα ανδρόγυνο, που πηγαίνει στον ψυχολόγο για να λύσει τα προβλήματα της «τρελής» καθημερινότητας που αντιμετωπίζει, στο σπίτι με τρία παιδιά.

Read More

And More