Οι εργαζόμενοι του Alter προχώρησαν στην κατάληψη του καναλιού, παραιτήθηκε ο διευθύνων σύμβουλος !

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις αυτή την στιγμή στο πολύπαθο Alter ! Βλέπετε, οι περίπου 700 εργαζόμενοι του καναλιού, αποφάσισαν να πάρουν κυριολεκτικά την κατάσταση στα χέρια τους ! Αποτέλεσμα ; Προχώρησαν στην κατάληψη της ροής προγράμματος του καναλιού, όπου και βγάζουν στον αέρα διάφορες κάρτες διαμαρτυρίας, στην προσπάθειά τους να μάθουν οι πάντες τα αιτήματά τους και την περιπέτεια στην οποία έχουν πέσει από πέρσι, δουλεύοντας στο συγκεκριμένο κανάλι !

Μάλιστα, πριν από λίγη ώρα ολοκληρώθηκε η γενική συνέλευση των εργαζομένων όπου και αποφασίστηκε, όσο καιρό το κανάλι βρίσκεται στο… off, να μεταδίδονται εμπορικές διαφημίσεις, εκτός φυσικά από τις διαφημίσεις των εταιριών του Κώστα Γιαννίκου και του Γιώργου Κουρή.

Επίσης κατά την διάρκεια της γενικής συνέλευεσης, οι εργαζόμενοι του Alter πληροφορήθηκαν πως ο διευθύνων σύμβουλος του καναλιού Κώστας Γιαννίκος, ενημέρωσε τον πρόεδρο της ΕΣΗΕΑ Δημήτρη Τρίμη, ότι έχει παραιτηθεί από τα καθήκοντά του και πως αυτή η απόφασή του, λίαν συντόμως θα τους ανακοινωθεί κι επισήμως !

Read More

And More