Πίσω στην κορυφή της σελίδας
30.06.2010 | 17:45

Οι ευχές των παιδιών θα γίνουν τελικά πραγματικότητα...

Οι ευχές των παιδιών θα γίνουν τελικά πραγματικότητα...
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Το "Dancing with the stars" , το σόου  – έκπληξη ομολογουμένως της φετινής σεζόν και μας διασκέδασε και μας έκανε να αγαπήσουμε τον χορό, μα πάνω απ’ όλα, προσέφερε ελπίδα στα παιδιά που στηρίζει ο μη κερδοσκοπικός φιλανθρωπικός οργανισμός MAKE A WISH («Κάνε-μια-Ευχή» Ελλάδος και «Κάνε-μια-Ευχή» Κύπρου).
 
Το χρηματικό έπαθλο των νικητών ξεπέρασε το ελάχιστο εγγυημένο ποσό  που ήταν οι 100.000 ευρώ ,με αποτέλεσμα να φτάσει τις 108.000 ευρώ χάρη στη θερμή ανταπόκριση των τηλεθεατών. Το ποσό αυτό θα παραδοθεί άμεσα στον οργανισμό MAKE A WISH, ο οποίος πραγματοποιεί τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή με χαρά, ελπίδα και δύναμη.
 
Έτσι, το DANCING WITH THE STARS ξεπέρασε κάθε προσδοκία, τόσο στην ανταπόκριση του κοινού στον φιλανθρωπικό σκοπό του σόου, όσο και στην τηλεθέαση. Το σόου μονοπώλησε το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, κερδίζοντας την προτίμηση τόσο του συνόλου των τηλεθεατών, όσο και του δυναμικού κοινού 15-44 ετών.

Συγκεκριμένα, σημείωσε μέσο όρο 38,2% στο σύνολο των τηλεθεατών και 36,8% στο 15-44, ενώ σε όλα τα γυναικεία κοινά ο μέσος όρος του ήταν πάνω από 40%, με υψηλότερο ποσοστό το 51,6% στις γυναίκες 15-24 ετών. Στη ζώνη μετάδοσής του, το DANCING WITH THE STARS ήταν πρώτο με διαφορά 21,3 μονάδων από το 2ο κανάλι στο κοινό 15-44.
 
Σχετικά με τη δωρεά προς τον Οργανισμό MAKE A WISH,  ο Γενικός Διευθυντής του ΑΝΤ1, κ. Γιώργος Λεβέντης, δήλωσε: «Είμαστε πανευτυχείς που το συγκεκριμένο show είχε τόσο μεγάλη αποδοχή από τους Έλληνες τηλεθεατές. Αυτό δείχνει ότι ο κόσμος αναγνώρισε πως πρόκειται για ένα ξεχωριστό πρόγραμμα και επιβράβευσε την προσπάθεια όλων μας να συνδυάσουμε ένα πραγματικά όμορφο θέαμα με έναν σημαντικό φιλανθρωπικό σκοπό. Η αγάπη του κόσμου για το DANCING WITH THE STARS και η συμμετοχή του στις ψηφοφορίες θα κάνει κάποια παιδιά ευτυχισμένα. Δεν ξέρω αν υπάρχει τίποτα σημαντικότερο από αυτό».
 
Από την πλευρά του MAKE A WISH (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), η πρόεδρος του Οργανισμού κα Gabriella Calini-Πετζετάκι  δήλωσε:
"Eκ μέρους όλων των παιδιών ευχής, των οικογενειών τους, των εθελοντών, των υποστηρικτών του Μake-A-Wish (Kάνε-Mια-Eυχή Eλλάδος), θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον όμιλο ΑNTΕΝΝΑ και την παραγωγή του Dancing with the Stars για την υποστήριξή τους στο έργο μας. Η εξαιρετική και πρωτοποριακή πρωτοβουλία τους μετέτρεψε ένα τηλεοπτικό ψυχαγωγικό πρόγραμμα υψηλού επιπέδου, σε χρήσιμο εργαλείο για το ελληνικό κοινό, δίνοντας την ευκαιρία να συμμετέχει ενεργά στον αγώνα του Μake-A-Wish (Kάνε-Mια-Eυχή Eλλάδος) και να γίνει σύμμαχος πολλών παιδιών που πάσχουν από ασθένειες απειλητικές για τη ζωή τους. Φέτος χάρη στον ANT1 τα παιδιά αυτά θα ζήσουν την απίστευτη εμπειρία της εκπλήρωσης της πιο βαθιάς επιθυμίας τους, κερδίζοντας δύναμη και ελπίδα για τη ζωή τους".
 
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10