Πίσω στην κορυφή της σελίδας
18.05.2012 | 13:10
Νάνσυ Νικολαΐδου

Οι... κάλπες της τηλεθέασης, έβγαλαν τρίτο κανάλι την ΝΕΤ !

Οι... κάλπες της τηλεθέασης, έβγαλαν τρίτο κανάλι την ΝΕΤ !
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

Γράφει η
Νάνσυ Νικολαΐδου

Με 18 ώρες  ζωντανού ενημερωτικού προγράμματος καθημερινά, η ΝΕΤ κάλυψε από την επομένη των εκλογών, όλες τις πολιτικές εξελίξεις της πιο κρίσιμης περιόδου για τη χώρα από τη μεταπολίτευση. Από τις 7 Μαΐου μέχρι και σήμερα, περισσότεροι από 600 εργαζόμενοι της ΕΡΤ – δημοσιογράφοι, τεχνικοί, παραγωγοί και σκηνοθέτες – εξασφάλισαν τη συνεχή ροή ειδήσεων της ΝΕΤ, ενώ για την κάλυψη των σημαντικών γεγονότων χρησιμοποιήθηκαν 20 μονάδες εξωτερικών μεταδόσεων και 200 μονοκάμερα συνεργεία, για περισσότερες από 300 απευθείας συνδέσεις με τα κέντρα των εξελίξεων.

Στις ενημερωτικές εκπομπές, τα δελτία ειδήσεων και τις ειδικές πολιτικές εκπομπές, φιλοξενήθηκαν περισσότεροι από 600 πολιτικοί, βουλευτές, δημοσιογράφοι, αναλυτές, πολιτικοί επιστήμονες, οικονομολόγοι και στελέχη όλων των κομμάτων, καταθέτοντας την άποψή τους για τα μείζονα θέματα της επικαιρότητας.

Οι Ελληνες τηλεθεατές έδωσαν «ψήφο εμπιστοσύνης» στη ΝΕΤ, αναδεικνύοντάς την σταθερά σε τρίτο κανάλι όλο αυτό το χρονικό διάστημα. Το μερίδιο τηλεθέασης του σταθμού τριπλασιάστηκε, σημειώνοντας ποσοστά που έφτασαν το 30% κατά τη διάρκεια ειδικών πολιτικών εκπομπών.

Και τον Ιούνιο, η ΝΕΤ θα πάει … κάλπες και η ΕΤ1 Euro! Η Δημόσια Τηλεόραση, πάντα μπροστά στα μεγάλα γεγονότα, θα καλύψει με το κύρος και την αντικειμενικότητα της ΝΕΤ την κρίσιμη προεκλογική περίοδο που ακολουθεί, ενώ η ΕΤ1 θα προσφέρει στους Έλληνες φιλάθλους την πανδαισία του Euro 2012. Ιδιαίτερα την τελευταία εβδομάδα της προεκλογικής περιόδου, η ΝΕΤ θα βρίσκεται σε συνεχή ροή ειδήσεων, ενημερώνοντας τους Έλληνες πολίτες, άμεσα και έγκυρα, για όλες τις εξελίξεις.

Πρέπει να σημειωθεί, ότι όλη η πολιτική επικαιρότητα καλύπτεται ραδιοφωνικά από τη ΝΕΤ FM, καθώς και διαδικτυακά από την υπηρεσία WebTV στο www.ert.gr.

 

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10