Πίσω στην κορυφή της σελίδας
10.01.2012 | 09:00
Νάνσυ Νικολαΐδου

Οι πρώτες αλλαγές στον Alpha, μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης των Γερμανών !

Οι πρώτες αλλαγές στον Alpha, μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης των Γερμανών !
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

Γράφει η
Νάνσυ Νικολαΐδου

Σε... μεταβατική φάση βρίσκεται για ακόμα μία φορά ο Alpha μετά ως γνωστόν, την ανακοίνωση του RTL Group πως αποχωρεί από το κανάλι. Ναι, για ακόμα μία φορά ο Alpha αλλάζει ιδιοκτησιακό καθεστώς, γεγονός το οποίο όπως καταλαβαίνετε αλλάζει μοιραία και τις διοικητικές - και όχι μόνο - ισορροπίες στην Κάντζα!

Βέβαια, αυτή την φορά η αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος μοιάζει περισσότερο με την... μέρα της Μαρμότας, μιας και το κανάλι επιστρέφει ουσιαστικά και πάλι στα χέρια του Δημήτρη Κοντομηνά. Ετσι, λοιπόν, από εδώ και στο εξής, οι εξελίξεις θα τρέχουν στην Κάντζα και πραγματικά θα υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε, για το ποια μορφή θα πάρει ο... νέος Alpha, χωρίς να βρίσκεται πια κάτω από Γερμανική κατοχή !

Ηδη, λοιπόν, οι πρώτες νέες σοβαρές αποφάσεις κάτω από το νέο καθεστώς πάρθηκαν και οι πρώτες επίσης νέες υπογραφές από σημαντικά στελέχη του σταθμού έπεσαν, μιας και πρόκειται για στελέχη που απ ΄ότι δείχνουν και τα τηλε-φαινόμενα, έχουν κερδίσει την ψήφο της εμπιστοσύνης του Δημήτρη Κοντομηνά.

Σύμφωνα ,λοιπόν, με τις πληροφορίες μου, πριν από λίγες ημέρες προχώρησε στην ανανέωση του συμβολαίου του με το κανάλι ο διευθυντής ειδήσεων Βασίλης Παπαδρόσος, πράγμα που σημαίνει πως θα μείνει στο τιμόνι της ενημέρωσης του καναλιού τουλάχιστον μέχρι τις 31/12 του 2012, αλλά και ο Νικόλας Γιατρομανωλάκης.

Οσο αφορά δε στον Νικόλα Γιατρομανωλάκη, δεν έχουμε να κάνουμε απλώς με μία ανανέωση συμβολαίου συνεργασίας, αλλά με αναβάθμιση καθηκόντων και διεύρυνση συνεργασίας... Και αυτό γιατί; Γιατί ο δαιμόνιος και... παντώς καιρού Νικόλας (αποδείχθηκε πως ξέρει να αντέχει κάτω απ ΄όλες τις συνθήκες) εκτός του ότι για ακόμη έναν χρόνο θα έχει στα χέρια του την γενική διεύθυνση επικοινωνίας του ομίλου, αλλά και του γραφείου Τύπου του Alpha, πλέον ανέλαβε και την διεύθυνση μάρκετινγκ του σταθμού, όπως επίσης και την διεύθυνση του Internet.

Μάλιστα, ή σήμερα το μεσημέρι ή αύριο, αναμένεται να γίνει και η πρώτη μεγάλη σύσκεψη στην Κάντζα - μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης των Γερμανών - όπου και θα παρευρεθούν όλα τα διοικητικά στελέχη, προκειμένου να συζητηθούν όλα τα νέα δεδομένα και να αρχίσει να καταστρώνεται ο ανασχεδιασμός του καναλιού.Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου

LATEST NEWS

Τελευταία ενημέρωση: 13:30

Top 10