Ολα είναι θέμα… μπούκλας στην ελληνική τηλεόραση! Και με τον “βασιλιά της κερατίνης” και η μπούκλα τέλεια κορίτσια…

Στα 26 και πλέον χρόνια ιδωτικής τηλεόρασης, μη μου πεις ότι δεν έχεις αντιληφθεί πως τα πάντα είναι θέμα… μπούκλας και εσχάτως και… τρέσας; Πάνω στα κύματα της μπούκλας έχουν στηθεί καριέρες και καριέρες…

Στο όνομα του…. ντεκαπάζ; Εχουν θυσιαστεί πάμπολλες φανατικές καστανές! Τι να κάνουμε που οι οδηγίες των στελεχών των τηλεοπτικών καναλιών είναι πολύ συγκεκριμένες; Και των σκηνοθετών, ακόμα περισσότερο! Ο φακός αγαπά το ξανθό,καρατσεκαρισμένο… Αν θες να λάμπεις όχι…. Μπάμπη μου, αλλά περσόνα μου, πρέπει να υποκληθείς στο μεγαλείο του ξανθού!

Και ο ειδικός της μπούκλας και κυρίως της… ταλαιπωρημένης μπούκλας είναι ένας! Ο “βασιλιάς της κερατίνης” Ιωάννης Αγγελόπουλος, ο οποίος μάλιστα φρόντισε να διοργανώσει σχετική εκδήλωση,προκειμένου να ενημερώσει τις ενδιαφερόμενες και τους ενδιαφερόμενους για την νέα, επαναστατική μέθοδο που φέρνει στην αλυσίδα των κομμωτηρίων που διαθέτει, μαζί με τον έτερο εξπέρ του είδους, τον αδελφό του Νικόλα!

Η εταιρία Αngellopoulos hair company σε συνεργασία με την colorbrand παρουσίασαν σε κεντρικό ξενοδοχειο ένα μοναδικό σόου το οποίο παρακολούθησαν πάνω απο 500 επαγγελματίες κομμωτές απ’ ολη την Ελλάδα την νέα συλλογή θεραπειών που εισήγαγαν πρόσφατα απο τη Βραζιλία.
Πρόκειται για μια σειρά προιόντων κατάλληλα και απαραίτητα για για τα μαλλιά της σύγχρονης γυναίκας που τόσο πολύ ταλαιπωρούνται από τα χημικά συστατικά των βαφών αλλά και απο τα προιόντα styling.
Η σειρά πλαισιώνεται απο θεραπείες που προσφέρουν άμεση αναδόμηση, ενυδάτωση και λάμψη στα αφυδατωμένα μαλλιά με μια και μόνο εφαρμογή μέσα απο μια και μόνο επίσκεψη στον εξειδικευμένο σύμβουλο-κομμωτή σας!

Το first shampoo που ηγειται της σειρας ειναι ενα μοναδικο προιον που ουσιαστικα παει την γνωστη σε ολους μας υπηρεσια της brazilian keratin ακομα ενα βημα παρακατω αφου χαριζει στα μαλλια ουσιαστικα με την διαδικασια του λουσιματος και μεσω της τεχνολογιας που προσφερει τη λυση για οποιοδηποτε προβλημα αντιμετωπιζουν τα ταλαιπωρημενα σας μαλλια.
Η σειρα S.O.S,για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ενεργεί μεσω εσωτερικης αναδομησης της τριχας και προσφέρει 100% αναδόμηση και προστασία στα βαμμένα μαλλιά και όχι μόνο!

Τη σειρά δε ολοκληρώνει ενα πραγματικά καινοτόμο και ολοκληρωμένο προιόν το anti-aging το οποίο εφαρμόζεται ταυτόχρονα στα μαλλιά, αλλά και στο πρόσωπο και χαρίζει λάμψη και υγεία.
Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε έδωσαν το παρών πολλοί επαγγελματίες του χώρου, αλλά και πολλές γνωστές προσωπικότητες, ανάμεσα στις οποίες ήταν και η Δήμητρα Λιάνη-Παπανδρέου.

Από τα μαγικά χέρια του Ιωάννη και του Νικόλα έχουν περάσει πολλές αγαπημένες τηλε-αστερίδες και όχι μόνο, προκειμένου να κάνουν… καλά τα μαλλάκια τους!

Και επειδή εμείς μιλάμε με… φωτορεπορτάζ, σου έχω εξασφαλίσει μερικά χαρακτηριστικά ενσταντανέ!!!!

Εκτος απο τον πρωτοπορο στο ειδος “βασιλια της brazilian therapy” στη χωρα μας Ιωάννη Αγγελοπουλο. Φυσικα και ολα αυτα τα προιοντα μπορειτε να τα βρειτε και στα εξειδικευμενα 9 πλεον καταστηματα της εταιριας. Ύστερα απο την τεραστια επιτυχια που εχει το συγκεκριμενο εγχειρημα στη χωρα η εταιρεία μας ανοιγει επιπλεον σημεια εξυπηρετησης στην Πανορμου και στην Ν.Σμυρνη ετοιμη να εξυπηρετησει το αυξημενο ενδιαφερον του καταναλωτικκοινου

Τα προιοντα θα μπορειτε να τα γνωρισετε και να τα εφαρμόσετε επίσης στα μαλλια σας σε εξειδικευμενους συνεργαζομενους κομμωτες σε ολη τη χωρα…μηπως τελικα ο δικος μας “βασιλιας των μαλλιων” δεν ειναι γυμνος αλλα ειναι εδω για να καλυψει και τις πιο τρελες απαιτησεις των κουρασμενων μας μαλλιων;

KAI για περισσότερα info thefirstshampoo.angelopouloshair.gr/

Read More

And More