Όλα όσα είδαμε στο 6ο live του X Factor! Φωτογραφίες

Ένα μαγικό, λαμπερό show με πολύ τραγούδι και ανατροπές, απόλαυσαν την Τρίτη το βράδυ οι τηλεθεατές του ΣΚΑΪ με την προβολή του 6ου live του “The X Factor”, του μεγαλύτερου μουσικού show παγκοσμίως, με παρουσιαστή τον κορυφαίο Έλληνα σταρ Σάκη Ρουβά, που με το ταλέντο και τη λάμψη του κέρδισε για μια ακόμη φορά τις εντυπώσεις. Το κοινό στο κλειστό γήπεδο του Γαλατσίου έζησε για ένα ακόμη βράδυ στους ρυθμούς ενός ξέφρενου πάρτυ και με την παρουσία της Έλλης Κοκκίνου και του Γιώργου Παπαδόπουλου.

Οι τέσσερις κριτές: Γιώργος Θεοφάνους, Πέγκυ Ζήνα, Τάμτα και Θοδωρής Μαραντίνης, σε μόλις τρεις μέρες δούλεψαν εντατικά με τις ομάδες τους προκειμένου να είναι έτοιμοι για τη μεγάλη βραδιά του live και να καταφέρουν να δώσουν το καλύτερο αποτέλεσμα οι διαγωνιζόμενοί τους.

Τα πράγματα πλέον έχουν δυσκολέψει αφού όλοι οι συμμετέχοντες ερμηνεύουν πλέον δύο τραγούδια σε κάθε live. Τα περιθώρια στενεύουν και από τους καλούς θα παραμείνουν στο σόου οι καλύτεροι! Έτσι από την «μονομαχία» των επτά, οι δύο βρέθηκαν προτεινόμενοι προς αποχώρηση.

Ο Ίαν Στρατής από την ομάδα του Γιώργου Θεοφάνους και ο Πιλάτος Κουνατίδης από την ομάδα της Πέγκυς Ζήνα κλήθηκαν να τραγουδήσουν ένα ακόμη τραγούδι, που έκρινε την παραμονή τους στο show. Τελικά από την αναμέτρηση των δύο υποψηφίων οι τέσσερις κριτές έκριναν να αποχωρήσει από το σόου ο Πιλάτος Κουνατίδης.

Η Ευαγγελία Αραβανή κατά τη διάρκεια της βραδιάς βρισκόταν στο ειδικά διαμορφωμένο green room, όπου είχε δίπλα της όλους τους συμμετέχοντες. Παράλληλα μας ενημέρωνε και για τα όσα καταγράφονταν στα social media. Τα σκηνικά ήταν εντυπωσιακά για μια ακόμη φορά, όπως και τα χορευτικά που συνόδευαν όλα τα μουσικά κομμάτια υπό τις οδηγίες της χορογράφου των σταρ Chali Jennings. Το κλειστό γήπεδο του Γαλατσίου από νωρίς είχε γεμίσει ασφυκτικά με τον κόσμο που ήρθε να δει από κοντά τους διαγωνιζόμενους.

Οι τηλεφωνικές γραμμές άνοιξαν και παρέμειναν ανοιχτές μέχρι να ολοκληρώσουν τις εμφανίσεις τους και οι 7 διαγωνιζόμενοι. Αναλυτικά τα τραγούδια που ερμήνευσαν οι φιναλίστ είναι τα εξής: Ο Ίαν Στρατής τα: “Uptown funk”, «Για το καλό μου», ο Πιλάτος Κουνατίδης τα: «Φεύγοντας», «Το μπαγλαμαδάκι», οι Stereo Soul τα: “Take me to church”, “Staying Alive”, ο Αλέξανδρος Πιτσάνης τα: «Τα λόγια κομμάτια», “Un altra te”, η Νωαίνα τα: “I love rock’n roll”, «Ανθρωπάκος», ο Ανδρέας Λέοντας τα: «Αγάπη τι δύσκολο πράγμα», «Μη φύγεις τώρα» και η Τάνια Μπρεάζου τα: “Chandelier”, «Μόνο μπροστά».

Η Έλλη Κοκκίνου και ο Γιώργος Παπαδόπουλος ξεσήκωσαν με τα τραγούδια τους το κοινό που τραγουδούσε μαζί τους δίνοντας την αίσθηση μιας συναυλίας, αλλά και οι διαγωνιζόμενοι πίσω από τη σκηνή παρ’ όλο το άγχος της επικείμενης ψηφοφορίας διασκέδαζαν.

Στο τέλος της βραδιάς οι τέσσερις ομάδες ανέβηκαν στη σκηνή μαζί με τον μέντορά τους για ν’ ακούσουν τις προτιμήσεις του κοινού. Ο μοναδικός Σάκης Ρουβάς ανακοίνωσε τους δύο διαγωνιζόμενους με τις λιγότερες ψήφους, και μετά την τραγουδιστική αναμέτρηση των δύο, η κριτική επιτροπή έκρινε ποιος θα αποχωρήσει στο έκτο live του “The X Factor”.

Το επόμενο ραντεβού, όπου έξι πια συμμετέχοντες παίρνουν θέση για το έβδομο live του “The X Factor”, την Παρασκευή 24 Ιουνίου στις 21.15 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Είστε έτοιμοι;

Read More

And More