Ολοκαίνουργια σειρά έρχεται στον Alpha!

Μια ζωή γλυκόπικρη ιστορία γεμάτη απογοητεύσεις, απώλειες, λάθη, φόβο, έρωτα αλλά και χιούμορ, έρχεται από την πρώτη Δευτέρα του Ιουλίου στους δέκτες μας, υποσχόμενη να συναρπάσει όλους όσους αγαπούν τις σαπουνόπερες!
“Σαν οικογένεια” είναι ο τίτλος αυτής της ολοκαίνουργιας σειράς που σηκώνει αυλαία μέσα από τον Alpha και σύμφωνα με τον προγραμματισμό του καναλιού θα βγαίνει στον αέρα κάθε μεσημέρι στη1.00!
Τέσσερα νέα παιδιά έχουν μεγαλώσει από μικρά μαζί, σε ορφανοτροφείο τής Λευκωσίας.Δύο αγόρια και δύο κορίτσια. Αυτά τα παιδιά δεν υιοθετήθηκαν, έμειναν μόνα κι όταν ενηλικιώθηκαν και έφυγαν από το Ίδρυμα, αποφάσισαν να χαρίσουν το ένα στο άλλο, αυτόπου είχαν πιο πολύ ανάγκη… μια οικογένεια. Κοινό σημείο όλων, ότι δεν έχουν ψάξει ποτέ τους δικούς τους. Και δεν έχουν ψάξει ποτέ τους δικούς τους, γιατί φοβούνται την απόρριψη των γονιών τους, για δεύτερη φορά.
Ανάμεσα τους ,όμως, έχει γεννηθεί ένας ανομολόγητος έρωτας… Όταν ο ένας από τους τέσσερις νοσήσει και χρειαστεί μεταμόσχευση, οι άλλοι τρεις μπροστά στον κίνδυνο, θα αναγκαστούν να αναζητήσουν συμβατό δότη. Οι πιθανοί υποψήφιοι θα είναι οι γονείς του… Έτσι, ανταλλάσσουν τούς φακέλους τους και ψάχνει οκαθένας την οικογένεια του άλλου! Ορκίζονται να μην αποκαλύψουν τίποτα ο ένας στον άλλον, μέχρι να μάθουν την αλήθεια για τους γονείς τους. Μέχρι να μάθουν γιατί τους εγκατέλειψαν…
Παράλληλα ,όμως, ξετυλίγονται στους δέκτες μας και οι ιστορίες των γονιών τους. Ιστορίες ανθρώπων που σημαδεύτηκαν από την απώλεια αυτών των παιδιών, που δεν ήταν για όλους ηθελημένη.Έχουν ξαναφτιάξει τις ζωές τους, αλλά κινδυνεύουν να χάσουν τα πάντα όταν η αλήθεια για το παρελθόν έρθει στο φως…
Το σενάριο υπογράφει η Μαρία Γεωργιάδου και την σκηνοθεσία η Βίκυ Μανώλη. Όσο για το ποιούς θα δούμε στους πρωταγωνιστικούς ρόλους; Τους Γιώργο Κωνσταντίνου (Βασίλης), Ταμίλα Κουλίεβα (Κατερίνα), Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους (Νίκη), Μαρίνα Μανδρή (Ελένη), Αναστασία Παντούση (Μαρίνα), Ερμογένη Σκιτίνη (Γιάννης), Γιώργο Καφετζόπουλο (Πέτρος), Πασχάλη Τσαρούχα (Στέφανος), Νίκο Αρβανίτη (Λουκάς), Αστέριο Πελτέκη (Μηνάς), Άντρη Κυριαζή (Ράνια), Λουκάς Ζήκο (Ανδρέας) κ.α.

Read More

And More