“Ομορφος Κόσμος” : Μετά το φινάλε βγήκαν και τα …μαχαίρια !

“Ομορφος Κόσμος το πρωί” ; Last year … Αυτό ακριβώς μάλλον συνέβαινε όλο τον χειμώνα στην καθημερινή, πρωινή παρέα του Mega. Μην κοιτάτε τα χαμόγελα και την …ωραία ατμόσφαιρα που υποτίθεται πως υπήρχε μπροστά στην κάμερα ! Τα …καλύτερα γινόντουσαν (όπως συμβαίνει άλλωστε και τις περισσότερες φορές …) από πίσω, με τους συντελεστές της εκπομπής να είναι μία …ωραία ατμόσφαιρα, όπως έλεγε και ο αξέχαστος Ντίνος Ηλιόπουλος !

Με άλλα λόγια; Συντελεστές της εκπομπής με παρουσιαστές της εκπομπής ,μόνο …μαλλί με μαλλί που δεν πιάστηκαν όλους αυτούς τους μήνες που πέρασαν ! Αλλωστε ,όταν κάτι δεν πάει καλά, τότε …βασιλεύει η γκρίνια .Παλιός ,σοφός κανόνας και χωρίς εξαιρέσεις !

Ετσι, τώρα που έπεσε πια η αυλαία του πρωινάδικου του Mega, βγήκαν και τα μαχαίρια. Ο Νίκος Παπαδάκης έδωσε μία συνέντευξη στο “ΟΚ” και τα είπε …έξω απο τα δόντια. Και για του λόγου το αληθές ; Σας παρουσιάζουμε το παρκάτω απόσπασμα :

Τι γεύση σού άφησε η τηλεοπτική χρο­νιά που μόλις ολοκληρώθηκε;

Ήταν μία πολύ ωραία χρονιά! Ήταν τε­ράστια εμπειρία για μένα να συνεργαστώ με το Mega και να δουλέψω με αξιόλογους ανθρώ­πους και μάλιστα στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη που ήταν κάτι πολύ διαφορετικό σε σχέση με αυτά που έχω κάνει μέχρι τώρα.

Στην τελευταία εκπομπή όταν ευχαρίστη­σες τους συνεργάτες σου, δεν αναφέρθη­κες καθόλου στην αρχισυντάκτρια. Γιατί;

Ευχαρίστησα ανθρώπους που πραγματικά το άξιζαν που βοήθησαν, που πρόσφεραν, που στή­ριξαν αυτή την εκπομπή. Δεν θα μπορούσα να κάνω το ίδιο με ανθρώπους που δημιουργούσαν προβλήματα. Θα ήταν τουλάχιστον υποκριτικό από μέρους μου και όσοι με γνωρίζουν ξέρουν ότι δεν λέω ψέματα. Υπήρχαν διάφορα προβλήματα με την αρχισυντάκτρια, τα οποία προσπάθησα να μη βγουν προς τα έξω όλο αυτόν τον καιρό για να κάνουμε όλοι τη δουλειά μας και να υπάρχει ένα όμορφο κλίμα για το καλό της εκπομπής. Εγώ θε­ωρώ κύρια υπεύθυνη για την πορεία της εκπομπής την αρχισυντάκτρια. Είχα αποφασίσει να μη μιλή­σω, γιʼ αυτό και δεν το έχω κάνει ποτέ δεκαπέντε χρόνια τώρα που βρίσκομαι στον χώρο. Αλλά τε­λικά ανακαλύπτω ότι σιωπώντας η μετριότητα θερι­εύει. Σίγουρα κάτι έφταιξε και τα πράγματα δεν πή­γαν τόσο καλά όσο θα θέλαμε. Κάποια πρόσωπα άλλαξαν συμπεριφορά, χαρακτήρα κι αυτό ήταν τεράστιο λάθος, γιατί χάθηκαν οι ισορροπίες. Για το μόνο που θα ήθελα να την ευχαριστήσω είναι γιατί με τον τρόπο της μου έδωσε να καταλάβω ότι έχω τεράστια αποθέματα υπομονής.

Δηλαδή, αν είχατε άλλη αρχισυντάκτρια, αλλά το υπόλοιπο team παρέμενε το ίδιο, πιστεύεις ότι τα νούμερα θα ήταν καλύτερα ;

Αυτό δεν μπορώ να το γνωρίζω. Αν υπήρχε μια άλλη αρχισυντάκτρια ίσως να αντιλαμβανόταν ποιες ήταν οι δυνατότητες του καθενός και μέχρι πού μπορούσε να φτάσει. Οπότε θα κρατούσε κάποιες ισορροπίες και θα χειριζόταν διαφορε­τικά τα πράγματα.

Αφού, όπως λες, υπήρχε πρόβλημα με την αρχισυντάκτρια, γιατί δεν το συζήτησες μαζί της ή με τους υπευθύνους, ώστε να επιλυθεί;

Ποιος σου είπε ότι δεν το συζήτησα; Είχα όλη την καλή διάθεση ώστε τα όποια προβλήματα δημι­ούργησε να τα λύσουμε μόνοι μας. Όταν πια, εκεί γύρω στα Χριστούγεννα, είδα ότι δεν αλλάζει τί­ποτα, ενημέρωσα και τους υπευθύνους, και τους ευχαριστώ γιατί με άκουσαν, και τα πράγματα βελ­τιώθηκαν σημαντικά. Αλλά εκείνη έβρισκε πάντα τρόπο να περνάει το δικό της.

Read More

And More