Οριστικό: Κατερίνα Καραβάτου-Κρατερός Κατσούλης στο τιμόνι του πρωινού του Star. Όλη η αλήθεια για την ομάδα τους…

Καλοκαιράκι έχει η καρδιά μου… Καλοκαιράκι κι αν νομίζεις λατρεμένη πως όλα τα τηλε-αστέρια και όλες τις τηλε-αστερίδες τους έχει πιάσει η… θερινή ραστώνη πλανάσαι πλάνην οικτρά! Το καλοκαίρι ισχύει διακαναλικά το “τρέχουμε τώρα, τρέχουμε”, μιας κι αν δεν έρθει… βαθύς Αύγουστος, να έχουν παρθεί οι αποφάσεις και να έχουν κλείσει όλοι, επικρατεί διακαναλικά μεγάλη… αντάρα!

Κι ένα ανταριασμένο καλοκαίρι επικρατεί και στο Star, μιας και στο κανάλι της κάτω Κηφισιάς, είπαν αυτή την σεζόν να μην ακολουθήσουν την μέθοδο… “τυφλοσούρτι” και να μην μας σερβίρουν ακριβώς μία από τα ίδια από Οκτώβρη. Φυσικά, μία από τις σημαντικότερες αποφάσεις τους ήταν η καθημερινή, πρωινή τους ζώνη να αποκτήσει και πάλι έναν πιο… ψυχαγωγικό παλμό.

Και όπως ήδη σου έχω γράψει, αυτή την ψυχαγωγική ανάσα ανέλαβε να τους την προσφέρει η Κατερίνα Καραβάτου.Ναι, η Κατερίνα μετά το τέλος της συνεργασίας της με το Epsilon, σαν να μην πέρασε μια μέρα, επιστρέφει στα πρωινά μας. Η Κατερίνα έχοντας και πάλι στο πλευρό της τον Κρατερό Κατσούλη ετοιμάζεται για ακόμα μία φορά να μας σερβίρει το δικό της πρωινό.

Και επειδή γράφτηκε πως θα έχει μαζί της μπροστά από τις κάμερες και τον Δημήτρη Μηλιόγλου και την Νανά Ηλιοπούλου και την Δήμητρα Καλφούντζου, να πω ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Και πως θα μπορούσε να ισχύει άλλωστε… Γιατί ένα κανάλι να ήθελε να στήσει μπροστά από τις κάμερες ακριβώς την ίδια παρέα που είχε στήσει πέρσι ένα άλλο κανάλι;

Και η Κατερίνα και ο Κρατερός έχουν άριστες σχέσεις μαζί τους, εννοείται πως έκαναν συζητήσεις, αλλά όχι η ίδια ομάδα δεν θα βγει μπροστά. Μάλιστα, ο Δημήτρης Μηλιόγλου δεν θα είναι ούτε μπροστά, ούτε πίσω από τις κάμερες, κάτι που δεν αποκλείεται για τις δύο κυρίες, οι οποίες έτσι κι αλλιώς είναι χρόνια δημογράφοι και από ρεπορτάζ και τρέξιμο ξέρουν καλά.

Read More

And More