Οριστικό : Την Τρίτη του Πάσχα η πρεμιέρα της “Μεσημεριανής Μελέτης” !

Ο κύβος ερρίφθη… Την Τρίτη του Πάσχα, δηλαδή, την Τρίτη 17 Απριλίου, είναι η μέρα πρεμιέρας για την Ελεονώρα Μελέτη ! Αμέσως μετά τις γιορτές η γνωστή παρουσιάστρια φοράει το πιο λαμπερό και ζεστό της χαμόγελο και εισβάλλει στα μεσημέρια μας, με στόχο να μας… εθίσει και στην “Μεσημεριανή Μελέτη” !

Η πρεμιέρα της Ελεονώρας μας ανακοινώθηκε πριν απο λίγο και επίσημα από το Star, μέσα από σχετική αλλαγή προγράμματος – δελτίο Τύπου που έφτασε στα χέρια μας…

Πως ανακινώνεται ,λοιπόν, η μετακόμιση της Ελεονώρας στο μεσημέρι ;

“…Με δύναμη από την Κηφισιά, όπως και το ομότιτλο βιβλίο, έρχεται η «Μεσημεριανή Μελέτη». Η Ελεονώρα έρχεται μαζί με τους συνεργάτες της και την ουσιαστική στήριξη από τον αρχισυντάκτη της εκπομπής, Θέμη Μάλλη, για να κερδίσει την προτίμηση του κοινού του μεσημεριού.

Ζητούμενο, καινούριοι φίλοι να προστεθούν στη συντροφιά αλλά και οι πρωινοί να μην ξεχάσουν την αγαπημένη τους συνήθεια. Με κέφι, ζωντάνια και αισιοδοξία απέναντι στο «γκρίζο» της καθημερινότητας, θα κάνουμε μαζί μεσημεριανή… μελέτη τα τελευταία νέα της ελληνικής –και όχι μόνο- σόου μπιζ, τους πρωταγωνιστές της τηλεόρασης, του θεάτρου και του τραγουδιού, με ζωντανές συνδέσεις και αποκλειστικές συνεντεύξεις!
Μαζί με την Ελεονώρα, το γεμάτο ενέργεια και χιούμορ παρεάκι: η «κοινωνική σχολιάστρια» Τζωρτζέλα Κόσιαβα, ο αποκαλυπτικός Γιώργος Κασπίρης, η εντυπωσιακή Φλορίντα Πετρουτσέλι και οι δημοσιογράφοι Δήμητρα Καλφούτζου και Σπύρος Σιγούρος με όλο το παρασκήνιο, έρευνες και πλούσιο ρεπορτάζ!
Γιατί το μεσημέρι, η …μελέτη είναι καλύτερη !…”
Αρχισυντάκτης: Θέμης Μάλλης
Σκηνοθέτης: Σάκης Σιάρκος
Βοηθός αρχισυντάκτη: Μαρίκα Μαυρομμάτη
Συνεργάζονται οι δημοσιογράφοι: Ευφημία Δήμου, Ελένη Καρπέτα, Δέσποινα Μαλέλη, Μαρία Μανουσαρίδου, Κωνσταντίνα Πλαστήρα, Γιώργος Σόμπολος, Δημήτρης Στρουμπάκος, Μίνα Τζανετάτου, Γεωργία Χάρδα
Σκηνικά: Μιχάλης Αθανασιάδης
Διεύθυνση Παραγωγής:Δημήτρης Φίλης
Οργάνωση Παραγωγής: Γιώργος Βενιός

Read More

And More