Πάει Σου-Κου τελικά η Ελένη Τσολάκη με δική της εκπομπή;

Ιδιαίτερος ντόρος έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες, με την είδηση που κυκλοφορεί, γράφεται και αναπαράγεται και θέλει την Ελένη Τσολάκη από Γενάρη-Φλεβάρη να αποκτά την δική της εκπομπή στον Alpha.

Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν και γράφτηκαν, η Ελένη σου λέει, αναλαμβάνει δική της εκπομπή κάθε Σάββατο και Κυριακή από το β΄μισό αυτής της σεζόν και μετά, η οποία θα βγαίνει στον αέρα μεσημέρι και θα ασχολείται εννοείται με το life-style και το gossip.

Μία είδηση την οποία ,όμως, όταν θέλησα να την τσεκάρω ψάχνοντας να δω τι συμβαίνει στον Alpha, εκείνοι περισσότερο σημασία θα μου έδιναν αν τους έλεγα πως εξωγήινοι προσγειώθηκαν στη ταράτσα του κτιρίου, παρά αυτό!

Με την έννοια ,δηλαδή, σύμφωνα με τα όσα μου διεμήνυσαν στελέχη του καναλιού, ουδέποτε τέθηκε τέτοιο θέμα και επειδή ουδέποτε τέθηκε τέτοιο θέμα, το άκουσμα της συγκεκριμένης είδησης, τους μοιάζει περισσότερο με…. ανέκδοτο.

Συμπέρασμα; Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες που μου έρχονται από το κανάλι, η Ελένη Τσολάκη δεν αποκτά την δική της εκπομπή τα Σαββατοκύριακα. Παραμένει κανονικά ως έχει στο “Happy Day” της Σταματίνας Τσιμτσιλή!

Τι να πω; Εκείνοι μάλλον κάτι περισσότερο θα ξέρουν…

Read More

And More