Παγώνει ο ΑΝΤ1 το “Ελλάδα έχεις ταλέντο” !

Μπορεί πριν απο λίγο καιρό να ξεκίνησαν στον ΑΝΤ1 οι πρώτες συζητήσεις για την νέα έκδοση του “Ελλάδα έχεις ταλέντο”, μπορεί να έγιναν και κάποιες πρώτες κρούσεις και επαφές με τους συντελεστές – ανάμεσα στους οποίους ήταν και η Ευγενία Μανωλίδου – ,όμως, αυτές οι κρούσεις, οι επαφές και οι συζητήσεις σε ακριβώς το ίδιο σημείο θα μείνουν.

Και αυτό γιατί; Γιατί δεν υπάρχει λόγος αυτή την στιγμή για να προχωρήσουν παρακάτω. Βλέπετε, τις ημέρες που μας πέρασαν υπήρξε αλλαγή… τηλε-στρατηγικής και σχεδίων από την πλευρά του καναλιού. Μέχρι τώρα, οι πληροφορίες που είχαν κυκλοφορήσει ήθελαν τους Αντεννικούς να σχεδιάζουν να βγάλουν του χρόνου στον αέρα το νέο “Ταλέντο” στο πρώτο μισό της σεζόν, δηλαδή, από τον Νοέμβρη και μετά.

Μία απόφαση την οποία είχαν πάρει, με το σκεπτικό πως φέτος το πρόγραμμα δεν βγήκε καθόλου στον αέρα, οπότε σχεδίαζαν να υποδεχτούν την νέα σεζόν, την σεζόν 2011-2012, με αυτό.

Ομως, όπως ,ήδη, σας είπα τα σχέδια άλλαξαν και το “Ταλέντο”… παγώνει ! Ναι, ναι, ξανά μπαίνει στην κατάξυψη, μιας και οι νεότερες αποφάσεις που πάρθηκαν εκεί στο Μαρούσι, θέλουν το σόου τελικά να βγαίνει στον αέρα από τον Φεβρουάριο του 2012, πρώτα ο Θεός ! Και πρώτα ο Θεός γιατί μέχρι τον Φεβρουάριο του ΄12, κανείς δεν μπορεί να ξέρει το πως θα έχει διαμορφωθεί – λόγω κρίσης βεβαίως,βεβαίως – το τηλεοπτικό σκηνικό.

Read More

And More