“Πάμε Πακέτο”: Οι τίτλοι του τέλους έπεσαν! Αυτό ήταν το μήνυμα που θέλησε να στείλει η Βίκυ Χατζηβασιλείου στους τηλεθεατές…

“Καλό καλοκαίρι”, μας ευχήθηκε χθες το βράδυ η Βίκυ Χατζηβασιλείου! Βλέπεις λατρεμένη, το “Πάμε Πακέτο” κι αυτής της σεζόν τελείωσε κι εννοείται πως η συγκεκριμένη εκπομπή θα βρίσκεται στο πρόγραμμα του Alpha και του χρόνου, μιας και πρότζεκτ που πετυχαίνει και που πετυχαίνει για 12 ολόκληρα χρόνια, δεν το αλλάζεις. Αλλωστε, το “Πακέτο” ήταν η μοναδική εκπομπή φέτος που όχι μόνο δεν… σκιάχτηκε από το “Survivor”, αλλά σήκωσε και… ανάστημα!

Η Βίκυ ,λοιπόν, χθες το βράδυ υπέρλαμπρη και συγκινημένη μας αποχαιρέτησε και ταυτόχρονα θέλησε να μας στείλει κι ένα μήνυμα. Ποιό ήταν το μήνυμα της παρουσιάστριας προς τους φανατικούς τηλεθεατές της;

“…Και ήρθε η ώρα να πούμε, όχι απλά καληνύχτα, αλλά το καλό καλοκαίρι, εις το επανειδήν, θα τα πούμε μαζί την επόμενη σεζόν. Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ που και σε αυτό το ταξίδι μετά από 12 χρόνια ήσασταν συνοδοιπόροι.

Σας ευχαριστώ για τα συναισθήματα που μου δίνετε το δικαίωμα να μοιράζομαι μαζί σας. Σας ευχαριστώ για την αποδοχή, την αγάπη, τα καλά λόγια. Ελπίζω να συνεχίσω να σας εμπνέω σε αυτό το κομμάτι και να πορευτούμε μαζί και την επόμενη χρονιά. Ευχαριστώ πολύ κι όλους τους συνεργάτες μου…”

Read More

And More