Πάμε πάλι από την αρχή για την Ελένη Μενεγάκη! Αντιμέτωπη με καθοριστική απόφαση για το τηλεοπτικό της μέλλον;

Αλήθεια, αλλά πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω το τι νόημα έχει να τριγυρίζει μία είδηση δεξιά κι αριστερά, όταν αυτή δεν έχει καμία, μα καμία επαφή με την τηλεοπτική και όχι μόνο πραγματικότητα…

Τουλάχιστον εδώ και δύο εβδομάδες διαψεύδεται κατηγορηματικά και σε όλους του τόνους και από τους κύκλους του Alpha, αλλά και από τους κύκλους της ίδιας της παρουσιάστριας, η υποτιθέμενη είδηση που θέλει την Ελένη Μενεγάκη να δραστηριοποιείται άμεσα και στο prime-time του καναλιού!

Ναι, γιατί τόση ώρα ο λόγος γίνεται για την Ελένη Μενεγάκη και για το υποτιθέμενα μεγάλο σόου που αναζητά μαζί με τα στελέχη της Κάντζας, ενόψει της νέας χρονιάς.

Πάμε ,λοιπόν, και πάλι από την αρχή για όσους δεν το κατάλαβαν. Οχι, η “βασίλισσα” του Alpha δεν έχει ξεκινήσει καμία σειρά συζητήσεων και επαφών με τους ανθρώπους του καναλιού. Δεν θέλει να κάνει κάτι άλλο πέρα από τη μεσημεριανή εκπομπή της, δεν νιώθει αυτή τη συγκεκριμένη ανάγκη, δεν επιθυμεί, πως το λένε;

Αλλωστε, δεν… επιθυμεί, εδώ και 25 ολόκληρα χρόνια, θα της έρθει τώρα η… επιθυμία; Η Ελένη ανήκει στη κατηγορία εκείνη των τηλεοπτικών προσώπων που πιστεύουν πως η… επανάληψη μέχρι τελικής πτώσεως δεν τους φθείρει, αλλά τους κάνει καλύτερους!

Οπότε;

Read More

And More