Πίσω στην κορυφή της σελίδας
30.06.2010 | 11:00
Νάνσυ Νικολαΐδου

Πάνω στην ώρα ανανέωσαν οι πρωινοί τύποι του Alpha !

Πάνω στην ώρα ανανέωσαν οι πρωινοί τύποι του Alpha !
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

Γράφει η
Νάνσυ Νικολαΐδου

Καλά αυτά τα πράγματα άλλες σεζόν δεν θα μπορούσαν να γίνουν στην ελληνική, ιδιωτική τηλεόραση ,ούτε με ...θαύμα ! Εκπομπές που όλο το χρόνο ...ψυχοραγούσαν στους πίνακες τηλεθέασης και που και που είχαν κάποιες ...αναλαμπές να έπαιρναν εισιτήριο και για του χρόνου ; Ούτε με ...σφαίρες !

Κι όμως να που τα τηλεοπτικά δεδομένα αλλάζουν ,όπως αλλάζουν και οι εποχές και έτσι εκπομπές που δεν κατάφεραν να συγκινήσουν την AGB με κανέναν τρόπο, όχι δεν πάνε ...σπίτι τους ,αλλά συνεχίζουν απτόητες την πορεία τους λόγω ...κρίσης !

Θα μου πείτε και που κολλάει η κρίση στο θέμα μας ; Κολλάει και παρά κολλάει ! Τι κι αν μία εκπομπή πηγαίνει ...κουτσαίνοντας στους πίνακες τηλεθέασης ; Αν το κόστος της είναι φθηνό και αν ουσιαστικά δεν στοιχίζει σχεδόν τίποτα στο κανάλι και του καλύπτει μία, δύο ακόμη και τρεις ώρες πρόγραμμα ,ναι τότε κυρίες μου και κύριοι, την γλιτώνει την ...χατζάρα της AGB !

Ζήτω όχι απλώς το...φθηνό ,αλλά και η ...φθήνια μην σας πω, τέτοιες εποχές στην ελληνική τηλεόραση. Οσο πιο φθηνά ,τόσο πιο καλά ! Που θέλω ,λοιπόν, μετά απ ΄όλα αυτά να καταλήξω ; Στο γεγονός ότι η πρωινή εκπομπή του Alpha , "Πάνω στην ώρα" , πάει και του χρόνου !

Απίστευτο; Κι όμως αληθινό ! Τι κι αν δεν τους έβλεπε σχεδόν κανείς ; Ναι η εκπομπή πάει και για δεύτερη χρονιά. Μάλιστα, πριν απο λίγες ημέρες και ο Σπύρος Λάμπρου ,αλλά και η Ελενα Παπαβασιλείου, κλήθηκαν απο την διοίκηση του καναλιού και ανανέωσαν μαζί τους το συμβόλαιό τους για ακόμα μία σεζόν.

ΥΓ1 : Τα παιδιά μ ΄αρέσουν , είναι το ομολογώ χαριτωμένα ... Το προβληματάκι με αυτή την εκπομπή ,είναι ότι θυμίζει ...τουρλού ! Θα μου πείτε τώρα το καλοκαίρι τι έχει το ...τουρλού ; Μία χαρά είναι ! Και θα συμφωνήσω μαζί σας ,μόνο που το τουρλού είναι απολαυστικό όταν το ...τρως, όχι όταν το ...βλέπεις !

ΥΓ2 : Ας βρουν επιτέλους μία ταυτότητα ως εκπομπή κι ένα συγκεκριμένο ύφος και στυλ, ίσως αυτό τους βοηθήσει !

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10