Παραίτηση με… δάκρυα από τον Γιώργο Τράγκα ! Φεύγει από τον “Real Fm” ;

Να που και ο Γιώργος Τράγκας λυγίζει… Να που υπάρχουν στιγμές που ξεχνά την… μαχητικότητά του και το χιούμορ του και φτάνει στο σημείο μέχρι και να δακρύσει. Ιδιαίτερα φορτισμένος ,λοιπόν, εμφανίστηκε σήμερα το πρωί στον Γιώργο Παπαδάκη, ο Γιώργος Τράγκας.

Ο γνωστός δημοσιογράφος επισκέφθηκε τον συνονόματό του και φυσικά η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από τις καυτές πολιτικές εξελίξεις και την δύσκολη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα, όπου ξαφνικά είδαμε τον Γιώργο Τράγκα να δακρύζει λέγοντας μεταξύ άλλων :

“…Στα 63 μου, έχω απωλέσει στοιχεία της εθνικής μου ταυτότητας. Στα 63 μου, μου λένε πως είμαι ένα είδος στο βαλκανικό νότο, που είναι τεμπέλικο, ρουφιάνικο. Και ρωτάω. Εγώ δουλεύω από τα 16 μου! Έχω δουλέψει μέρα νύχτα, μισό αιώνα. Γιατί ακούμε όλοι μας πως είμαστε τεμπέληδες και απατεώνες;..”

Μάλιστα, ο Γιώργος Τράγκας αναφέρθηκε και στο τσουχτερό πρόστιμο που επέβαλε το ΕΣΡ στην ραδιοφωνική του εκπομπή στον “Real”, για τα έντονα, επικριτικά σχόλια και τους υψηλούς τόνους που έχει χρησιμοποιήσει κατά καιρούς, δηλώνοντας χαρακτηριστικά :

“Αισθάνομαι πολύ άσχημα για ότι έχει συμβεί…”

Λίγο αργότερα μάλιστα, μέσα από το Twitter, ο Νίκος Χατζηνικολάου αποκάλυψε πως ο Γιώργος Τράγκας του κατέθεσε σήμερα την παραίτησή του λόγω του προστίμου, παραίτηση την οποία ,όμως, δεν έκανε αποδεκτή ! Ο Νίκος Χατζηνικολάου συμπλήρωσε δε σε σχέση με το πρόστιμο πως “ο Γιώργος Τράγκας μπορεί να συνεχίσει να σχολιάζει ελεύθερα” όποιον και ότι θέλει !

Δες το βίντεο στο zappit

Read More

And More