Πίσω στην κορυφή της σελίδας
06.04.2012 | 14:35
Νάνσυ Νικολαΐδου

Πασχαλινές διακοπές μετ ΄εμποδίων για τον Γιώργο και την Φαίη ! Ποιος είναι ο γιορτινός τους καλεσμένος;

Πασχαλινές διακοπές μετ ΄εμποδίων για τον Γιώργο και την Φαίη ! Ποιος είναι ο γιορτινός τους καλεσμένος;
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

Γράφει η
Νάνσυ Νικολαΐδου

Με αφορμή τις Αγιες μέρες του Πάσχα και λόγω του ότι η ψυχαγωγία στην ελληνική τηλεόραση από την Μεγάλη Τετάρτη και μετά κατεβάζει ρολά, προκειμένου τα κανάλια να ακολουθήσουν και να σεβαστούν το πένθημο κλίμα των ημερών, όλοι οι παρουσιαστές βρίσκουν την κατάλληλη ευκαιρία για να μπορέσουν για κάποιες ημέρες να μείνουν μακριά από την TV και κυρίως ; Μακριά από την Αθήνα, οργανώνοντας ανοιξιάτικες αποδράσεις.

Εξαίρεση στον κανόνα δεν αποτελούν ούτε η Φαίη Σκορδά, ούτε και ο Γιώργος Λιάγκας, οι οποίοι σχεδιάζουν και το φετινό Πάσχα να το περάσουν εκτός Αθηνών και γι ΄αυτό τον λόγο είπαν να κερδίσουν λίγο χρόνο παραπάνω για τις διακοπές τους. Μόνο που αυτή η απόφασή τους έμελλε να συναντήσει πολλά εμπόδια.

Και γιατί σας το λέω αυτό; Γιατί μπορεί το γνωστό ζευγάρι να αποφάσισε σε συνδυασμό πάντα με το κανάλι, την Τρίτη του Πάσχα το "Πρωινό Mou" να είναι μαγνητοσκοπημένο ,όμως, για την ώρα δεν έχουν καταφέρει να κάνουν το συγκεκριμένο γύρισμα εκπομπής.

Η γιορτινή εκπομπή των παιδιών ήταν να γυριστεί χθες, αλλά το γύρισμα ακυρώθηκε, όπως ακυρώθηκε φυσικά και σήμερα, λόγω της μέχρι τώρα 48ωρης απεργίας των τεχνικών και αν η απεργία συνεχιστεί, κανείς δεν γνωρίζει για το αν θα γίνει τελικά το συγκεκριμένο γύρισμα.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα Megaλικές αποφάσεις το "Πρωινό Mou" θα έβγανε κανονικά στον αέρα μέχρι την Μεγάλη Τετάρτη, την Δευτέρα του Πάσχα θα έπαιζε Best Of και την Τρίτη του Πάσχα θα έβγαινε στον αέρα η μαγνητοσκοπημένη εκπομπή.

Οσο για το ποιος είναι ο... πασχαλινός καλεσμένος των παιδιών, ο οποίος κι αυτός με την σειρά του αναμένει στο ακουστικό του για να ενημερωθεί για το συγκριμένο γύρισμα; Σύμφωνα με τις πληροφορίες μου ο δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος.


Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10