Πέτρος Κωστόπουλος: Όλες οι λεπτομέρειες της επιστροφής στον Alpha

Δώδεκα χρόνια μετά την πρώτη τους συνεργασία, ο Alpha ανακοίνωνε τη συμφωνία του με τον Πέτρο Κωστόπουλο και την επιστροφή του στη μικρή οθόνη. O εκδότης θα παρουσιάσει ένα Late Night Show που θα θυμίζει το «Βράδυ με τον Πέτρο Κωστόπουλο».

Η εκπομπή, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού People, θα προβάλλεται κάθε Τέταρτη βράδυ, πριν τα μεσάνυχτα, με την πρεμιέρα της να τοποθετείται στα μέσα του επόμενου μήνα, με πιθανότερη ημερομηνία αυτή της Τετάρτης 17 Φεβρουαρίου.


Με την προσθήκη του Πέτρου Κωστόπουλου το κανάλι της Κάντζας δείχνει πως θέλει να ενδυναμώσει και άλλο τη late night ζώνη του.

Πέτρος Κωστόπουλος #photoshoot #backstage

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Alpha TV (@alphatv) στις


Οι επιδόσεις του Alpha για το πρώτο μισό της σεζόν (Οκτώβριος-Νοέμβριος-Δεκέμβριος) τον φέρνουν στην κορυφή της τηλεθέασης. Στην πιο εμπορική ζώνη της τηλεθέασης, αυτής της prime time, διατηρεί επίσης τα πρωτεία και με διορθώσεις στο πρόγραμμα οι ιθύνοντες προσπαθούν να αυξήσουν τη διαφορά από τα αντίπαλα κανάλια.


Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας ο Alpha εντάσσει στο δυναμικό του έναν παρουσιαστή – πασπαρτού, που ενισχύει το ρόστερ του καναλιού λόγω του ειδικού του βάρους, τονώνει το πρεστίζ του σταθμού και μπορεί να τροφοδοτήσει με υλικό τις υπόλοιπες εκπομπές του σταθμού. Σύμφωνα με ανθρώπους που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα οι συζητήσεις των δύο πλευρών είχαν ξεκινήσει ήδη από το δεύτερο μισό του Δεκέμβρη του 2015.

Οι συζητήσεις αφορούσαν την τελική επιλογή της ημέρας προβολής της εκπομπής, τη στελέχωση της και τις προσθήκες στο concept. Τελικά η συμφωνία επήλθε στις αρχές της εβδομάδας και την αρχισυνταξία της εκπομπής θα αναλάβει η Παυλίνα Ντάσιου.

Διάβασε περισσότερα στο People που κυκλοφορεί

Read More

And More