Ποιά κατακεραυνώνει την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου; “Οταν άρχισε να αποκτά εξουσία…”

“Η γλώσσα κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει”, ή αν δεν σου αρέσει αυτή η λαική ρήση λατρεμένη, σου έχω κι άλλη! Ποιά; Το… “σφάζω με το βαμβάκι”! Όπως κι αν έχει, αυτό ακριβώς συνέβη σήμερα σε τηλεοπτική εκπομπή και είμαι σίγουρη πως αυτές τις συγκεκριμένες δηλώσεις θα κάνει καιρό να τις ξεχάσει ή να τις… ξεπεράσει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου!

Γιατί τόση ώρα οι… καμπάνες χτυπούν για την πρώην “παρουσιάστρια με το ζόρι” του Alpha! Ναι, η Κωνσταντίνα βρέθηκε πουρνό-πουρνό στο στόχαστρο της Κατερίνας Καινούργιου και πραγματικά όποιος δεν παρακολούθησε σήμερα “Φτιάξε Καφέ”, έχασε!

Ο δαιμόνιος Θέμης Μάλλης είχε την ιδέα να πάρει ο ίδιος από την Κατερίνα Καινούργιου τηλεοπτική συνέντευξη. Έτσι είδαμε τον αρχισυντάκτη του “Φτιάξε Καφέ”, να… ανακρίνει την ίδια του την παρουσιάστρια live και οι δυο τους να μιλούν για όλα!

Φυσικά, ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε το σημείο όπου η… υπέρλαμπρη του Epsilon αναφέρθηκε στην σχέση της με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία ως γνωστόν τα τελευταία χρόνια έχει κλωνιστεί για τα καλά. Οι δύο ξανθομαλλούσες παρουσιάστριες ήταν μία φορά κι έναν καιρό φίλες, όμως, στην πορεία κάπου έμπλεξαν τις… τρέσες τους και η φιλία αυτή διαλύθηκε με συνοπτικές διαδικασίες.

Αποτέλεσμα; Η Κατερίνα μίλησε έξω από τα δόντια για την φιλία της αυτή με την “παρουσιάστρια με το ζόρι” και είπε πολλά κι απολαυστικά. Φτιάξε καφέ να στα πω…

“…Μου ήταν συμπαθής. Γλυκό κορίτσι, ευγενικό. Όταν άρχισε να αποκτά εξουσία και καταλαβαίνεις Θέμη τι εννοώ, άρχισε να αλλάζει η συμπεριφορά της. Η Κωνσταντίνα είχε μία πολύ καλή σχέση με την διοίκηση. Οι άνθρωποι που έχουν φιλικές σχέσεις με διοικητικά πρόσωπα, καναλάρχες κ.τ.λ, πρέπει να είναι πιο ταπεινοί. Υπήρξαν πολλά θέματα με την Κωνσταντίνα που με ενόχλησαν στην πορεία.

Φέτος, η αλήθεια είναι πως άλλαξε. Ισως χάνει αυτό που είχε κι άρχισε να είναι πιο φιλική. Με ακολούθησε στα social, μιλήσαμε κι όταν βρεθήκαμε έξω. Μου έχει μεταφερθεί κατά την διάρκεια του χειμώνα, ότι πολλές φορές ενοχλήθηκε από τα ρεπορτάζ που παίζαμε στην εκπομπή μας για ΄κείνη. Ρεπορτάζ στα οποία δεν λέγαμε κάτι αρνητικό για την ίδια. Απλά μεταφέραμε όλα όσα ακουγόντουσαν για την εκπομπή. Το ότι θα φύγει από το κανάλι, μας το έδινε ο ίδιος ο Alpha.

Στην παρούσα φάση η Κωνσταντίνα είναι σε μία δεινή θέση και εύχομαι κανείς να μην μείνει ποτέ χωρίς δουλειά. Δεν ξέρω αν ήμουν διευθύντρια προγράμματος αν θα έδινα μία εκπομπή στην Κωνσταντίνα. Μία δική της εκπομπή. Πάντως είναι ένα πρόσωπο που πουλάει και γιατί όχι; Θα την έβλεπα μέσα σε μία τηλεοπτική παρέα…”

Και μιας και το ξεκίνησα με παροιμία, έτσι και θα το τελειώσω : Οπως συμβαίνει με τα “όμορφα χωριά που όμορφα καίγονται”, το ίδιο ισχύει και για τις… “τηλεοπτικές φιλίες”!!!! Να ζήσουμε να τις θυμόμαστε…

Read More

And More