Ποιες είναι οι εντυπώσεις μας για το “Νησί” ;

Απλά …συγκλονιστικό ! Απλά …καθηλωτικό ! Απλά …συναρπαστικό ! Τελικά άξιζε η τόση αναμονή… Ναι αναμφισβήτητα άξιζε τον κόπο που περιμέναμε έναν ολόκληρο χρόνο για να δούμε στον αέρα το “Νησί” του Mega.

To “Νησί” επιτέλους έφτασε στους δέκτες μας και ένα είναι σίγουρο… Αυτή η παραγωγή του Μεγάλου Καναλιού θα γράψει την δική της ιστορία στο βιβλίο της ελληνικής τηλεόρασης.

Πρόκειται για μία δουλειά, η οποία είχε απίστευτες ερμηνείες ,απίστευτη σκηνοθεσία, απίστευτη φωτογραφία, απίστευτη ατμόσφαιρα… Πρόκειται για μία δουλειά για την οποία πραγματικά δεν ξέρει κανείς ποιες λέξεις να χρησιμοποιήσει για να την κρίνει και να την περιγράψει έτσι όπως ακριβώς της αρμόζει, έτσι όπως ακριβώς της αξίζει, χωρίς να την αδικήσει.

Η συγκεκριμένη σειρά του Mega ,ανάμεσα στην φετινή μιζέρια, φτήνια και ανέχεια που ζούμε, μοιάζει να λάμπει σαν ένα σπάνιο διαμάντι μέσα στην τηλεοπτική λάσπη.

Για όλους αυτούς τους λόγους, αλλά και για άλλους πολλούς, μία τέτοια δουλειά πρέπει να πάει καλά και στους πίνακες τηλεθέασης …Μία τέτοια δουλειά επιβάλλεται να πάει καλά και στους πίνακες τηλεθέασης ,γιατί πολύ απλά ήρθε η ώρα να αποδείξουμε, πως ξέρουμε να στηρίζουμε προγράμματα που αξίζουν τον κόπο !

Σε μία εποχή που μας έχουν ρίξει στα μούτρα ότι εισαγόμενο της συμφοράς υπάρχει και ότι ριάλιτι της απόλτυτης φθήνιας κυκλοφορεί, οφείλουμε να τους δείξουμε πως ξέρουμε να στηρίζουμε δουλειές σαν το “Νησί”.

Γιατί μην ξεχνάτε πως και εμείς οι τηλεθεατές, είμαστε …συνένοχοι ώρες – ώρες για την τηλεοπτική αθλιότητα που επιτρέπουμε να υπάρχει καθημερινά στους δέκτες μας ,δίνοντας την ψήφο προτίμησής μας ,σε προγράμματα που έχουν θέση μόνο στο καλάθι των αχρήστων.

Γιατί θα είμαστε όντως συνένοχοι στην τηλε-αθλιότητα, αν αύριο κυκλοφορήσυν οι μετρήσεις τηλεθέασης της AGB και αντί να σαρώνει το “Νησί”, δούμε πως σαρώνει ή το “Next Top Model” ή ο “Εφιάλτης στην κουζίνα” !

Θέλω να ελπίζω πως οι περισσότεροι θα συμφωνείτε μαζί μου !

Read More

And More