Πιο… “Αποκαλυπτικά” δεν γίνεται! Αύριο η πρεμιέρα.

Πιο… “Αποκαλυπτικά” δεν γίνεται! Μετά από σαράντα μέρες και κάτι, η μεσημεριανή εκπομπή του Epsilon ξεκινά και πάλι τις πτήσεις της στον αέρα του καναλιού των Μελισσίων.

Στο τιμόνι για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν βρίσκεται ο Μένιος Φουρθιώτης ο οποίος υπόσχεται στους τηλεθεατές μία χρονιά γεμάτη… αναταράξεις, αλλά και μεγάλες εκπλήξεις.

Εννοείται πως τα “Αποκαλυπτικά” δεν μπορούσαν να λείπουν από το πρόγραμμα του Epsilon ούτε κι αυτή τη χρονιά, μιας και η πορεία τους στους πίνακες τηλεθέασης είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή και ως γνωστόν κανένα κανάλι δεν γυρίζει την πλάτη στην πολυπόθητη πίτα της Nielsen.

Και επειδή ομάδα που πετυχαίνει δεν την αλλάζεις, τα “Αποκαλυπτικά” είναι και πάλι εδώ με τους ίδιους ανθρώπους τόσο μπροστά, όσο και πίσω από τις κάμερες.

Δίπλα στο Μένιο παραμένουν οι : Αλεξάνδρα Τσόλκα, Νάνσυ Νικολαίδου, Νανά Παλαιτσάκη, Παντελής Νασόπουλος,Μάρτζυ Λαζάρου και Σωτήρης Καραμίντζας, ενώ στο… κέντρο ελέγχου της εκπομπής, δηλαδή, στο κοντρόλ βρίσκονται ακλόνητοι τόσο η αρχισυντάκτρια Γωγώ Σαμπάνη, όσο και ο σκηνοθέτης Κώστας Υφαντής.

Αν αντέχετε τις… δυνατές συγκινήσεις και τις… αποκαλύψεις, αύριο στη 1.50 το μεσημέρι, τα “Αποκαλυπτικά” επιστρέφουν στους δέκτες σας, γι ΄αυτό μην χάσετε αυτό το ραντεβού!


Read More

And More