Ποιος γνωστός παρουσιαστής σταμάτησε αιφνιδιαστικά τα γυρίσματα της εκπομπής μετά από πρόβλημα υγείας ;

Η αλήθεια είναι πως τον τελευταίο καιρό, είναι ένα από τα πρόσωπα εκείνα που έχουν απασχολήσει ιδιαίτερα τα Media και το τηλεοπτικό ρεπορτάζ και αυτό γιατί; Γιατί μετά την εκξαφάνισή του από… προσώπου τηλεοπτικής γης αποφάσισε να επιστρέψει δριμύτερος στο τηλεοπτικό προσκήνιο και η επιστροφή του αυτή δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη.

Ο λόγος; Ο λόγος για τον Ανδρέα Μικρούτσικο, ο οποίος μπορώ να πω πως… τηλε-αναστήθηκε, μετά από μία άκρως ενδιαφέρουσα τηλεοπτική πρόταση που είχε από την Κύπρο και στην οποία ως γνωστόν είπε το “ναι” !
Ο γνωστός παροτυσιαστής ,λοιπόν, το τελευταίο διάστημα πηγαινοέρχεται στην Κύπρο, μιας και έχει ξεκινήσει με εντατικούς ρυθμούς η προετοιμασία του “Μεγάλου Μυστικού”. Όμως, μια ανακοίνωση της εταιρείας που έχει αναλάβει την παραγωγή του σόου, ανατρέπει τα δεδομένα.

Η ανακοίνωση γράφει: “Κι ενώ περιμέναμε τον Ανδρέα Μικρούτσικο να έρθει για μόνιμη πλέον διαμονή, στο νησί μας, μια
ίωση έκανε τα σχέδια μας άνω κάτω. Η παραγωγή είχε προγραμματισμένη τηλεδιάσκεψη μέσω Skype με τον Αντρέα. Όταν η οθόνη στο κομπιούτερ άναψε και εμφανίστηκε ο Αντρέας, αμέσως καταλάβαμε το πρόβλημα που είχαμε. Ο ίδιος ο επέμενε να έρθει και να κάνει το γύρισμα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν τον βλέπατε κι εσείς από κάπου, θα λέγατε το ίδιο πράγμα. Δεν υπάρχει περίπτωση”…

Ο λόγος που ο Ανδρέας Μικρούτσικος έδειχνε τόσο ταλαιπωρημένος ήταν μια ίωση που έχει εξαντλήσει τις δυνάμεις του. Τις τελευταίες ημέρες εμφάνισε όλα τα συμπτώματα της ίωσης. Πάντως οι υπεύθυνοι της παραγωγής ευελπιστούν την επόμενη φορά που θα προγραμματιστεί το γύρισμα να μην υπάρξει κανένα απρόοπτο και να ξεκινήσουν κανονικά.

Πηγή: showtime-cy.blogspot.com

Read More

And More