Πόπη Τσαπανίδου: Χορεύει και πάλι σε τηλεοπτικούς ρυθμούς! Χαρακτηριστικά “κλικ” από το νέο της τηλεοπτικό βήμα…

Σε… τηλεοπτικούς ρυθμούς χορεύει και πάλι η Πόπη Τσαπανίδου. Τόσο; Τόσο που ,ήδη, έχει προλάβει να ξεχάσει τις καλοκαιρινές διακοπές της και τις πολύτιμες στιγμές γαλήνης που της προσέφερε το απέραντο γαλάζιο.

Η γνωστή δημοσιογράφος που τελικά… έμεινε Star, – παρά το περσινό, αρκετά αινιγματικό της φινάλε, το οποίο έκανε και τους περισσότερους να πιστέψουν πως κάπου εδώ ολοκληρώθηκε αυτός ο κύκλος συνεργασίας -, από τις αρχές του μήνα βρίσκεται καθημερινά στις εγκαταστάσεις του καναλιού και ετοιμάζεται πυρετωδώς για το νέο της βήμα.

Γιατί η Πόπη μπορεί να έμεινε Star, όμως, όχι δεν θα μας περιμένει και φέτος με το “Live U”. Η Πόπη γυρίζει σελίδα – και πολύ σοφά πράττει -, και ξεκινά ένα νέο τηλεοπτικό ταξίδι. Ένα μαγικό και συναρπαστικό ταξίδι και πάλι με προορισμό την ενημέρωση.

Μόνο που αυτή τη φορά το τιμόνι της ενημέρωσης η Πόπη Τσαπανίδου θα το κρατά καθημερινά στο Star οδηγώντας με ψυχραιμία, σοβαρότητα και συνέπεια, το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του καναλιού.

Το μεσημεριανό δελτίο ,λοιπόν, του Star αλλάζει και ανανεώνεται εκ βάθρων, βάζοντας στόχο να κυριαρχήσει στη μεσημεριανή ζώνη, κερδίζοντας όλα εκείνα τα βλέμματα που κάθε μέρα στις 3.00 θα θέλουν να μάθουν τα πάντα.

Η πρεμιέρα της Πόπης Τσαπανίδου στο καθημερινό, μεσημεριανό δελτίο του Star θα γίνει την Δευτέρα 25 του μήνα και χθες γύριστηκε και το σχετικό τρέιλερ, μέσα από το οποίο θα μπορέσουν οι τηλεθεατές να ενημερωθούν γι ΄αυτό το νέο τηλεοπτικό εγχείρημα.

Μάλιστα, καταφέραμε και “τρυπώσαμε” στο backstage, απ ΄όπου και σου παρουσιάζω λατρεμένη μου, ένα-δύο χαρακτηριστικά “κλικ”, για να έχεις πρώτη μία εικόνα.

Κράτα το

Read More

And More