Πότε επιστρέφει η Φαίη στο “Πρωινό Μou” ;

Τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής της περνά αυτό τον καιρό η Φαίη Σκορδά… Η γλυκιά παρουσιάστρια απέχει απ ΄όλους και απ ΄όλα, προκειμένου να βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό του άντρα της ζωής της… Προκειμένου να βρίσκεται στο πλευρό του πρίγκιπά της, ο οποίος εδώ και περίπου ένα μήνα έχει έρθει στην ζωή της και έχει φέρει τα πάνω-κάτω.

Ο Λιάγκας τζούνιορ έχει ξετρελάνει την μαμά του, η οποία πια έχει μάτια μόνο για ΄κείνον ! Οι μέρες που περνά η Φαίη είναι… εξοντωτικές – όσες είσαστε νέες μανούλες θα το καταλαβαίνετε απόλυτα – μιας και είναι συνεχώς άυπνη αφού θηλάζει το μωράκι της, το οποίο σχεδόν κάθε δύο ώρες θέλει να φάει !

Ετσι, όπως καταλαβαίνετε ο γυάλινος κόσμος της μικρής μας οθόνης, μοιάζει να είναι αυτή την στιγμή πολύ μακριά από την ζωή της Φαίης. Παρόλα αυτά, όμως, τα πράγματα δεν είναι έτσι ! Και αυτό γιατί; Γιατί η Φαίη εκτός από μανούλα είναι και επαγγελματίας και γνωρίζει πολύ καλά πως αυτή την στιγμή δεν βρίσκεται στο πόστο της.

Αυτό σημαίνει πως η γνωστή παρουσιάστρια, θέλει αμέσως μόλις νιώσει έτοιμη, να επιστρέψει στα επαγγελματικά της καθήκοντα, όσο δύσκολο κι αν αρχικά της φαίνεται αυτό.

Σύμφωνα ,λοιπόν, με τις αποκλειστικές πληροφορίες του “T-Life”, η Φαίη θα αρχίσει και πάλι να μας καλημερίζει γλυκά, από τα τέλη του μήνα και πιθανότατα από την Δευτέρα 30 Μαίου.

Αλλωστε, και να ήθελε η Φαίη να μείνει περισσότερο στο σπίτι, δεν θα μπορούσε να τα καταφέρει, από την στιγμή που η φετινή χρονιά λόγω κρίσης ρίχνει αυλαία άρον-άρον, οπότε πρέπει οπωσδήποτε να βρίσκεται στον αέρα του Mega για να αποχαιρετήσει μαζί φυσικά με τον Γιώργο Λιάγκα, τους τηλεθεατές, οι οποίοι αναμφισβήτητα τους τίμησαν φέτος με την σταθερή προτίμηση που τους έδειξαν και την αγάπη, ανεβάζοντάς τους στο υψηλότερο σκαλί του πίνακα τηλεθέασης.

Να σας υπενθυμίσω πως η τηλεοπτική συμφωνία κυριών που έχει παρθεί εδώ και καιρό, λέει πως τα κανάλια θα μας ευχηθούν “καλό καλοκαίρι” την Παρασκευή 10 Ιουνίου.

Read More

And More