Που βρίσκεται αυτή την εποχή ο Γρηγόρης ; Εχει ξεκινήσει γυρίσματα ; Τι μας λέει ο ίδιος…

Με το που… έσφιξαν οι ζέστες, οι πάντες έχασαν τα ίχνη του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Βλέπετε, ο γνωστός παρουσιαστής τράβηξε άγκυρα και άφησε πίσω του την Αθήνα. Ναι, όπου φύγει, φύγει προκειμένου να ξεκουραστεί και να χαλαρώσει, μένοντας μακριά απ ΄όλους και απ ΄όλα.

Ετσι, εμείς αποφασίσαμε να εντοπίσουμε τα… ίχνη του – όπως σας είπα και πιο πριν – για να δούμε τι κάνει, τι σχεδιάζει και κυρίως τι συμβαίνει με την προετοιμασία την νέας ταξιδιωτικής εκπομπής που ως γνωστόν ετοιμάζει για το Mega.

Τον Γρηγόρη ,λοιπόν, τον πετύχαμε που αλλού; Μα φυσικά στην πολυαγαπημένη του Χαλκιδική, όπου με την γνωστή… συμμορία των Αντώνη Κανάκη και των λοιπών, περνούν πραγματικά ένα υπέροχο και κυρίως ήσυχο καλοκαίρι.

Οσο για το αν ο Γρηγόρης έχει ξεκινήσει γυρίσματα ; Παρά τις φήμες περί του αντιθέτου, όχι ακόμα…

“Οχι, όχι, το ξέρω ότι έχει γραφτεί πως ,ήδη, έχω ξεκινήσει γυρίσματα για την ταξιδιωτική εκπομπή, όμως, ακόμα δεν έχω πάρει την κάμερα και δεν έχω αρχίσει τις βόλτες μου ανά την Ελλάδα…”, λέει στο “T-Life” ο θεσσαλονικιός παρουσιαστής και συνεχίζει :

“Τα πρώτα μας γυρίσματα σχεδιάζουμε να τα ξεκινήσουμε περί τα τέλη του μήνα. Δηλαδή, γύρω στις 20 Ιουλίου μάλλον θα επιστρέψω Αθήνα και αμέωσως μετά θα ξεκινήσω τα ταξιδάκια μου…”

– Και ; Αδημονείς ;

– Ναι, φυσικά και αδημονώ… Οπως ξέρεις καλά, έχω ιδιαίτερη αδυναμία στις ταξιδιωτικές εκπομπές και δεν βλέπω την ώρα μετά από τόσο καιρό, να ξανά βρεθώ κοντά στον κόσμο, να μιλήσω, να χαρώ και να επικοινωνήσω μαζί τους.

Read More

And More