Πρεμιέρα απόψε για την “Γενιά των 592 ευρώ” !

Το να πρέπει να ζήσει κανείς με μόλις 592 ευρώ τον μήνα είναι από μόνο του κωμικό… Οταν όμως η περιβόητη «Γενιά των 592 €» γίνεται σίριαλ, τότε είναι βέβαιο πως σήμερα το βράδυ στις 9.50 μ.μ., που κάνει πρεμιέρα η σειρά, θα γελάσει -στην κυριολεξία- και ο κάθε πικραμένος.

Στη νέα σειρά του Mega μια ομάδα νέων ανθρώπων ζει στην Αθήνα του 2010, εν μέσω κρίσης, και σπουδάζει, ψάχνει για δουλειά και πληρώνεται με 592 ευρώ τον μήνα.

Στο πρώτο επεισόδιο θα δούμε τον Αλέξη να παλεύει να εκδηλώσει τα αισθήματά του στην κολλητή του φίλη Κατερίνα, πριν περάσει στη φάση «σε βλέπω σαν αδελφό». Η Κατερίνα από την άλλη αντιμετωπίζει την ελληνική γραφειοκρατία για να αναγνωρίσει τα διπλώματά της. Επίσης, δύο πολύ δυνατά γκεστ θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο. Τον Σπύρο Παπαδόπουλο στον ρόλο ενός παραγωγού και τον Γεράσιμο Γεννατά στον ρόλο ενός σκηνοθέτη.

Ποια είναι όμως η «Γενιά των 592 €»; Ο Χαραλάμπης Χάλαρης (Κωνσταντίνος Γαβαλάς) είναι ο αιώνιος φοιτητής. Ο Σταύρος-Νικηφόρος Παυλέλης (Θοδωρής Αντωνιάδης) βλέπει τον κόσμο μέσα από το πρίσμα μιας ιδιοφυΐας με 167 βαθμούς IQ. Φυσικά είναι παρθένος. Συγκατοικεί με τον Μίρι (Λευτέρης Ελευθερίου), ο οποίος έχει έρθει στην Ελλάδα από την Ουκρανία.

Η Ιωάννα Ιωάννου (Ανδρη Θεοδότου) είναι Κύπρια και σπούδασε Ψυχολογία στην Αθήνα. Ο Αλέξης Καναβάς (Δημήτρης Μακαλιάς) δουλεύει στη διαφημιστική ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ Α.Ε. και αμείβεται με τον βασικό μισθό. Η Κατερίνα Διαμαντή-Χάλαρη είναι απόφοιτος του Χάρβαρντ.

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου που την υποδύεται μίλησε στο «Εθνος» για τον ρόλο της και τη σειρά. «Μια παρέα νέων παιδιών και ηθοποιών προσπαθούν να αποδώσουν τους προβληματισμούς της νέας γενιάς μέσα από έναν κωμικό τρόπο της υπερβολής. Δεν ειρωνεύεται τη γενιά των 592 ευρώ, προς Θεού» υποστηρίζει και προσθέτει:

«Πιστεύω ότι το χιούμορ είναι ο καλύτερος σύμμαχος, γιατί σε κάνει να διατηρείς αισιοδοξία και σε βοηθά να μην πέσεις σε κατάθλιψη. Ως νέα σε ηλικία άτομα, το καλό είναι ότι το ζούμε κι εμείς και το βλέπουμε από τον περίγυρό μας τι συμβαίνει και ξέρουμε αυτή τη γενιά». ΠΗΓΗ : ΕΘΝΟΣ

Read More

And More